Nektek vannak punk/hippi/emo/goth/dark/rocker barátaitok? Milyenek? Mármint tudnak hozzátok igazodni, vagy ti igazodtok hozzájuk?
Nekem van egy pár de énis punk vagyok.Az időnk nagyrészét azon töltjük hogy szegecseljük a bomberünket meg bandák és elvek foltjait varrjuk rá és underground koncerteken ugrálunk körbe körbe üvöltve.
A legtöbb haveromnak ilyen hosszu haja van mint a hardcore arcoknak de nekem liberty spikes de nem szineztem be.Az egy általánosítás hogy piercingjük van meg sok tetoválásaik.Igazágol 70-80% unknak nincs semelyik se.Az se igaz hogy mindenkit utálunk és az se hogy komunisták vagyunk,ez egy baromság.Annyi azért igaz hogy énis szoktam DIE HIPPIE SCUM meg DIE HIPSTER SCUM polokat hordani.PUNKS NOT DEAD!
Bár én nem sorolom magam kategóriákba, de nem téved sokat az, aki a goth jelzővel illet. Alkalmazkodó, barátságos típus vagyok, viszont nem igazán vagyok társasági lény, így kevés embert engedek közel magamhoz. Bár ez alapján nem általánosíthatok, de az általam ismert és környezetemben élő "goth"-ok többsége ellenszenves és nagyképű, így nem is keresem a társaságukat. Rocker ismerősöm/haverom rengeteg van, ők felszabadultabb társaság, bár a kannás borozós összejöveteleik nem az én világomat képzik, így inkább csak koncerteken szórakozom velük együtt. Az igazi barátaim... Csúnya lenne azt mondani, hogy átlagosak, ezért inkább úgy fejezném ki magam, hogy nem követnek egy stílust sem, és nagyban különbözik az érdeklődési körük az enyémtől, mégis remekül kijövünk. Én eltűröm Miley Cyrus vinnyogását, ők pedig az általuk kevésbé kedvelt komolyzenét és operás elemekben bővelkedő szimfonikus metált, vagy amire éppen kedvem szottyan.
Kompromisszumkészség - ez a barátság egyik alapköve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!