Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy tudnám megoldani?

Dzsóóó!!! kérdése:

Hogy tudnám megoldani?

Figyelt kérdés
Hali...az egyik nagyon régi haverom (legjobb barát) akit már kb 3.-4. osztály óta ismerek én 15 vagyok ő 16 és elég nagy k*cs*g lett és ezt kb 1-2 hónapja vettem észre de lehet már előbb is az volt..pecázok és eddig nem voltam vmi eredményes aztán akkor kifogtam egy szép halat de visszaengedtem és ilyet szól h egy halat fogtam de még azt is visszaengedtem...leb*ziz meg ilyenek és egy 2 napja elkezdem kiállni magamért és erre azt mondta h flegma vagyok..erre én neki h még ő beszél meg ilyenek azt rávett h legyen béke...hogy tudnám ezt a haverságot megszakítani? pls normális válaszokat
2013. aug. 10. 17:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy a megszakítás a legjobb megoldás? Annyira megváltozott, hogy nincs rá mód, hogy normálisan megbeszéljétek a dolgot? Ha 3-4. osztály óta ismered, akkor elég régi ez a haverság. Megéri megszakítani?

Én leginkább két megoldást tudok javasolni: az egyik, hogy elmondod neki azt, amit itt nekünk, hogy olyan irányba változott, amin te nem szeretnéd követni. A másik meg hogy óvatosan lemondod az esetleges programokat, lecsökkented a beszélgetéseket, nem avatod be az életbe, és így talán szép lassan az utak külön válnak.

2013. aug. 10. 19:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Még mindig az első vagyok, csak valahogy elküldtem véletlen, pedig nem akartam. :)

* nem avatod be az életedbe.

2013. aug. 10. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!