Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátnőm bolond? Mit csináljak?

A barátnőm bolond? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel valami nincs rendben, gusztustalan dolgokat csinál, a titkaimat mindenkinek elmondja, van olyan hogy jópár ember előtt büfög egyet, folyton csak a rosszat akarja nekem, az osztálytársaim is azt mondják hogy nem normális. Mit tegyek? mert már szerintem ha vele vagyok engem is bolondnak néznek.. Ne barátkozzak vele vgy mit csináljak?

2013. aug. 9. 09:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
bolond. tudom, mert az én haverom is pontosan ilyen. messze el kell kerülni az ilyet. ismered a mondást, hogy madarat tolláról, embert barátjáról ismerhetünk. barátkozz veled egy agyiszinten. járj szerencsével!:)
2013. aug. 9. 09:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne barátkozz vele.Messzire kerüld!
2013. aug. 9. 09:20
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

"a titkaimat mindenkinek elmondja"

- ezért mindenképp méltatlan a barátságodra. Lesz majd jó barátnőd, aki nem csinál ilyet.

2013. aug. 9. 09:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezek után te is bolond vagy,ha nem szakítod meg vele a barátságot,ugyanis,ha a titkaidat elmondja,akkor ez nem kérdés.

Nekem elég fura,hogy téged ezek után még az zavar,hogy ha vele vagy téged is bolondnak néznek,nem az előbbi.

2013. aug. 9. 09:30
 5/14 A kérdező kommentje:

Meg is mondtam neki hogyha mégegyszer elmondja bármi titkomat akkor engem nem lát többé, de vhogy mindig megsajnáltam mert néha tök jó fej, meg aranyos. próbáltam mondani neki hogy viselkedjen, meg elmondtam h miket csinál, meg hogy nekem ez rosszul esik, erre ő ilyen flegmán, hülye fejjel el kezdte nekem mondani: jolvan hagyjál békén, meg hogy én nem vagyok szebb és jobb nála vagy pl: elkezdett sirni.. De már egyszeerűen annyira idegesit, a suliban próbáltam figyelni az órára , erre ő odasugja nekem hogy "fingottam" vagy hogy "mindjárt kinnt van a vége" meg ennél durvábbakat is, de annyira idegesitő.. sztem egy normális lány nem csinál ilyeneket, egyszerűen nem lehet elbeszélgetni vele ugy mint másokkal (amugy 11.-kes vagyok)

De ugy tűnik igazatok van és köszönöm a válaszokat!

2013. aug. 9. 10:02
 6/14 anonim ***** válasza:
Figyelj, te nem vagy köteles senkinek a kénye-kedvét teljesíteni, szánalomból ne barátkozz vele. Megmondtad neki, nem értett belőle, sőt sértegetni akart, hagyd is a fenébe. Elmondtad mi bánt, teljesen jogosan, erre még neki áll feljebb? Legjobb ha elkerülöd, hidd el találsz magadnak normális barátnőt, és azt hogy nem vagy szebb nála, szerintem féltékenységből mondta. Nekem is van/volt ilyen barátnőm.
2013. aug. 9. 12:28
 7/14 anonim ***** válasza:
Hát figyelj ebből ítélve ő most megy lefelé a lejtőn,neked az idiotizmusban nem kötelező követned,ennyi.
2013. aug. 9. 12:56
 8/14 anonim ***** válasza:
Sanszos. hogy azért ragaszkodsz hozzá ennyire, mert az a téveszméd, hogy neked jobb nem akad, vagy nem is jár. Nehéz ezeket magunkban tetten érni, de érdemes megjegyezni, hogy nagyon sokszor ilyesfajta önbecsülésgond van mögötte. A jó önbecsülés egyetlen titka pedig az, hogy ismerd magadat, tudd magadról az igazat, légy képes a tényeket tényként kezelni magaddal kapcsolatban is, tehát nem kényszeresen minősíteni mindent, ami szerinted vagy, hanem egyszerűen csak tisztán látni azt, ami valóban vagy. Furamód sokkal könnyebb és nyugodtabb út az utóbbi. Nehéz lenne választ adni arra, miért választja mégis a legtöbb ember az önbecsapó, drámázó, terméketlen gondolkodásmódot mégis. Talán a generációk óta tévén szocializálódásnak lehet köze hozzá, nem tudom igazából.
2013. aug. 9. 13:25
 9/14 anonim válasza:
Kerüld, bármi áron. :)
2013. aug. 9. 21:58
 10/14 anonim ***** válasza:
semmiképp ne barátkozz vele, hidd el, velem is hasonló volt, egy barátnőmet 11 éve ismerem és kb 10 éve vagyunk barátok, és folyamatosan úgy átvert, de én mégis barátkoztam vele, mert nem tudtam neki nemet mondani..de aztán tavaly megmondtam neki, kb. napokig készültem rá, hogy kimondjam, hogy vége a barátságunknak.. féltem hogy mit mond erre, mert amúgy ezt soha nem mertem neki elmondani, szinte féltem tőle, és mindig hallgattam rá...
2013. aug. 9. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!