Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most mit csináljak? SÜRGŐS!

Most mit csináljak? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
A barátnőmnek elveszett a kutyája(tegnap),és megkért h mennyek ma keresni,de anyám nem enged! Azt mondta h ilyen melegbe nem mehetek sehova,és amúgy se sok esély van mert már több mint 24 órája elveszett.Most a barátnőm mindenek elmondta anyámat és könyörög h mennyek!Most mit csináljak? Anyám 100% h nem enged..Nem akarom cserben hagyni a barátnőm. 14/L

2013. aug. 8. 10:18
1 2
 11/18 Csbond válasza:
100%
Igazad van ez elég durván hangzik, de beszélj anyuddal biztosítsd, hogy veszel egy fehér baseball sapit a nap ellen, a hátizsákba vigyél vagy 2 liter vizet és ígérd meg, hogy vigyáztok esetleg időnként telón bejelentkeztek és engedjen el. Aztán futás a kutyus után, a csaj biztos értékelni fogja.
2013. aug. 8. 11:14
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
Ilyet mondott, hogy megölöm anyádat? Már megbocsáss, aki ilyet mond, az nem igazi barátnő, te vagy a palibarátnő, csak kérni kell, te meg ugrassz, mi? Hát ez nem így működik, keresse meg, mert az ő dögje, nem a tied, ha 6-an keresik, akkor te mi a f*ért mész 7-nek? Aki ilyet mond, hogy megölöm anyádat, az nem barátnő, a te helyedben pofán is b/-\sztam volna..-.-"
2013. aug. 8. 11:20
 13/18 anonim ***** válasza:
70%
Már ha megfenyegeti anyukádat a háta mögött, akkor legyen pofája anyukád szemébe mondani, álljon oda anyukád elé, ne rajtad keresztül csináljon balhét, mert egy dögöt kell keresni, de nem ajánlanám, mert csak palimadár maradsz. Előző, és első voltam.
2013. aug. 8. 11:32
 14/18 A kérdező kommentje:
:( De biztos azért mondta mert most ideges a kutya miatt..De amúgy se bírja anyámat..Köszi a válaszokat!
2013. aug. 8. 12:49
 15/18 anonim ***** válasza:
55%
De akkor is, hogy meri anyukádat szájára venni? Mit mondott szó szerint az anyás résznél?
2013. aug. 8. 13:10
 16/18 A kérdező kommentje:

Fb beszéltünk és ezt írta bemásolom:

megolom anyad b_zmeg..

tiszta f_sz..

könyörögj mar nekii

uristen..

2013. aug. 8. 13:15
 17/18 anonim válasza:

Gondolom, máskor is ilyen szimpatikus a stílusa..., kedves teremtés lehet.

Anyukádnak igaza van.

Ha elfogadsz egy jótanácsot: keresel értékesebb barátnőt, mert ő nem az, és bizony madarat tolláról, tudod ....

Nekem is e

Tűnt a kutyusom, amikor kb. Ilyen idős voltam, teljesen kivoltam miatta, de nem osztottam ki másoknak, hogy keressék meg!

Ha keresteti, az az ő dolga, de te nyudodtan mondhatsz nem -et!!!!bármikor, bármire!

Ne bánkódj és tényleg ne kutyagolj ebben az extrém hőségben!

2013. aug. 9. 14:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Jó idegbeteg lehet..:(
2013. aug. 10. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!