Barátkozna velem valaki?
Figyelt kérdés
Egy átlagos lány vagyok, 14 éves.Imádok zenét hallgatni,moziba járni, filmet nézni.Türelmes és vajszívű vagyok, ámde nekem is vannak rossz tulajdonságaim: egy cseppet pesszimista, és szóbeszédesebb,(de valaki őszintén a szemembe mondta, hogy kissé perverz is vagy :D). A fiúkkal jobban kijövök, mert az én osztályomba ők vannak többségben, és az én formámból lányok, nem igen találhatóak.:/(Mert én nem vagyok egy nagy plázacica, de törődöm magammal.)Vágyom egy igazi baráti körre, vagy csak egy igaz barátra, lehet az lány vagy fiú egyaránt...
Várom válaszaitokat!:))
2013. aug. 7. 09:58
1/24 anonim válasza:
Kár, hogy ilyen fiatal vagy :/
Egyébként ez a szóbeszédesebb elég aranyos megfogalmazás :P :D
2/24 anonim válasza:
Igen, kár hogy ennyire fiatal vagy, a leírásod értelmes. Általában időssebbek sem tudnak leírni 4 mondatot magukról.
3/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm..:) hát,sajnos..
2013. aug. 7. 12:29
4/24 anonim válasza:
Olyan jó látni az ilyen értelmes lányokat, ami igazi ritkaság ebben a korosztályban. :) Én nem vagyok hozzád öreg, úgyhogy ha van kedved, akkor írhatsz nekem. :)
5/24 anonim válasza:
Hűű, mintha magamra ismertem volna. Beszélhetünk, én 16 éves vagyok. :)
6/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a dicséretet...persze, hogyne írnék...hisz ennek csak örülök :)
2013. aug. 7. 15:06
7/24 anonim válasza:
ismerős helyzet.. legtöbb barátom fiú. írj nekem is nyugodtan:)) 15/L
8/24 anonim válasza:
Nekem is írhatsz, ha gondold! 13/L
9/24 anonim válasza:
Na látod? van itt sok értelmes ember csak meg kell őket találnod. ha van kedved akkor írj nyugodtan 15/f
10/24 anonim válasza:
Szia!:) én szívesen barátkozok veled:) én is 14 vagyok, lány, és amúgy én se vagyok pláza cica..:D irj.!: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!