Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Minek örültél mostanában?

Minek örültél mostanában?

Figyelt kérdés
Írj valamit aminek mostanában örültél, és kívánj valami jót a többieknek is! :)
2013. aug. 6. 10:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Felvettek a Műegyetemre, életem egyik legboldogabb pillanata volt, mikor megtudtam, mivel már 5 évesen is erről álmodoztam! :)

Kívánom másoknak is, hogy váljon valóra a gyerekkori álmuk! :)

2013. aug. 6. 11:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, de jó kérdés! :')

Most fogok egy órán belül örülni, amikor megjön a posta, és végre kezemben tarthatom a könyvet, amit rendeltem. :)

Ma reggel is örültem, amikor felkeltem, és észrevettem, hogy senki nincs itthon, így ma csak az enyém a ház! Jó, tudom kicsit antiszoc hozzáállás, de szeretek egyedül lenni itthon, úgy intézem a dolgokat ahogy akarom, nincs láb alatt senki.

Legutóbbi nagy örömöm az volt, amikor sikerült betartanom az anyukámnak az ígéretem, és ötösre leérettségiztem előrehozottan földrajzból. :)

Én azt kívánom mindenkinek, hogy az apró örömöket is becsüljék meg, mert azok teszik boldoggá a szürke hétköznapokat. :)

2013. aug. 6. 11:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Életem eddigi legjobb nyaralásának. Kár, hogy vége lett :)

Remélem, sokan eljutnak majd pihenni.

2013. aug. 6. 11:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Újra jó a kapcsolatom azzal a lánnyal, akit szeretek. Csak sajnos még így is rohadt messze lakik.

Nem is tudom, mit kívánjak. Mondjuk whiskey-t jéggel minden 18 éven felüli, alkoholt tűrő személynek. Az most felfrissítene. :)

A többieknek: Fületek érjen bokáig.

2013. aug. 6. 11:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor végre eljutottam strandra az egyik barátnőmmel sok év után. Jó volt megkönnyebbülni végre ebben a nagy melegben és jól érezni magam, másoknak is ezt kívánom.
2013. aug. 6. 13:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Legutóbb annak, hogy az ebéd (töltött paprika) kivételesen jól sikerült, és hogy reggel előrelátó voltam, és tettem ásványvizet a hűtőbe, így hideg vizem is volt hozzá.

Azt kívánom mindenkinek, hogy tegyetek be reggel vizet a hűtőbe, mert akkor délben vagy este lesz okotok örülni! :)

2013. aug. 6. 14:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Legutoljára egy tábla csokinak és egy flakon ice teának :D

Azt kívánom,hogy mindenki találjon az előző boldog pillanatánál egy nagyobbat :)

2013. aug. 6. 16:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Annak hogy vonatozhattam egy jót a Balatonról Pestre :D
2013. aug. 6. 18:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Elkiabáltam. Akkor viszont szar kedvem van. Legyen 4 whiskey mindenkinek.

#4 voltam.

2013. aug. 6. 18:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Kívánom mindenkinek,hogy érezze jól magát a bőrében!
2013. aug. 6. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!