Mit vennétek egy 19 éves fiúnak akinek meg van mindene?
sör, ásványvíz, fejfájás-csillapító, írható dvd, olyan szakácskönyv, amiben alapkaját vannak ( pl rántotta ),
3in1kávé, egy aktuális pesti est...stb
én 18 éves vagyok és szerintem nagyon jó ötlet a túlélő csomag, tuti hogy örülni fog neki!
Koton,Vodka , Whisky , Cigi , Öngyujtó , valami kis nasi, amit ha éhes előkap és megtud enni (skittles) , esetleg valami menő pilóta szemüveg , 0,5les kóla a nevével stb..
Ez nagyon jó ötlet, ilyet mi is csináltunk a férjem öccsének. Mi vettünk 2000Ft-én nagy műanyag tárolódobozt azt hiszem 30 literes volt és azt pakoltuk meg neki. Ha jól emlékszem volt benne:
8 doboz különböző fajta és ízű óvszer.
2 doboz síkosító.
Algopyrin.
Egy üveg jack daniel's.
Mézes barackos fütyülős.
Kapott egy olyan pólót amire az volt írva "A nagy Ő" és egy lefelé mutató nyíl.
1 kaparós sorsjegy.
3 doboz cigi, gyújtó.
Kis sós kekszek.
Kicsi focilabda. (szereti a focit)
A kedvenc együttesétől egy CD.
2 doboz sör.
Azt hiszem ennyi volt benne és a maradék helyre pedig magot öntöttünk, hogy tele legyen a doboz.
Nagyon örült neki 19. szülinapjára kapta Ő is. A férjem mondta neki, hogy ez az én ötletem volt, erre azt mondta nekem, hogy én vagyok a legjobb sógornője. :D
ÉS a dobozra rá volt írva hogy: "Túlélő csomag"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!