Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az egyedülálló barátnők miért...

Az egyedülálló barátnők miért veszik nehezen, ha a barátnőjüknek párja lesz? Irigység a fő ok? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

2013. júl. 31. 19:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%

Szia!

Azért mert akkor kevesebb idő marad rájuk.

Velem is eljátszotta barátnőm, hogy jaj nem hanyagollak el! meg stb aztán mégis megtette. Hiába mondtam neki, hogy velem is beszélhetne, találkozhatna nem.. Mindig a pasijával lógott jó, hogy utáltam. De már egy éve nem vagyunk barátnők persze a barátja még megvan...21/L

2013. júl. 31. 22:30
 12/18 A kérdező kommentje:

Utolsó: és tehetett róla a srác, hogy a barátnőddel jött össze? Miért őt kell utálni? Beszéltél vele? Ismerted, hogy milyen?

Az én "bnőm" csak simán utálta, ha volt pasim, és nem tudtunk heti 4× találkozni, csak 2×, de ő ezt nem értette meg.

2013. júl. 31. 22:34
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Eddig nekem a bepasizós barátnőkkel volt a baj. Több volt, aki amíg nem volt pasi a képben addig velünk lógott, majd ha lett akkor mindig a pasi az első, most nem érünk (?) rá stb. Ha hívtuk, hogy találkozzunk sok idő után, akkor hozta a pasit is, mint vmi utánfutót. Áhh, szörnyű.
2013. júl. 31. 23:47
 14/18 anonim válasza:
Nem irigység szerintem, egyszerűen a tudat, hogy Ő már nem lesz annyira képbe. Nemrég vagyunk együtt a barátommal, de a barátnőm amúgy se szimpatizál vele, de megmondta nekem is hogy sokat vagyunk együtt és hanyagolom a társaságom is, a barátom miatt! Tehát gondolom én, hogy inkább félelem, mint irigység.
2013. aug. 2. 03:52
 15/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: miért nem szimpatizál vele? Csak úgy?
2013. aug. 2. 09:47
 16/18 anonim válasza:
Hiába kérdeztem, nem fejtette ki miért nem bírja. Másik barátnőm se kedvelte eleinte, de most nagyon jól elvannak, ugyanúgy hülyéskednek társaságon belül meg stb..:) Jó érzés, hogy jó haveri viszonyt ápolnak egymással, hisz mindketten fontosak az életembe!
2013. aug. 6. 00:16
 17/18 anonim ***** válasza:
nem,én sem vagyok irigy a barátnőmre,mert ha kell apsi akkor szerzek magamnak.hanem az a baj,h állandóan a pasival lóg,és nem szán ránk elég időt,és ha együtt is vagyunk akkoris állandóan a pasiról beszél.de nem vagyok ezért sose kiakadva,mert igy legalább több időm van magammal és a többi barátommal törődni.(sőt ha sokáig hanyagol el engem akkor már találok mást akivel tudok bizalmasan nem a saját pasijáról beszélő barátot találni,és az egykori legjobb barátnő,csak egykori legjobb barátnő(most nem magamból indultam ki de nagyon sok esetben ez a vége az ilyen állbarátságnak,én az l.b met nagyon szeretem,és ha ő boldog akkor az nekem is jó,és mindig szánunk egymásra elegendő időt :))szóval ilyen problémám nincs,másoknak se kellene h legyen ..
2013. aug. 15. 10:50
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem abból lett elegem, hogy az egyik "barátnőm" éveken át hozta a barátját a közös barátnős kávézásokra, mondván, hogy "unatkozik otthon". Nem volt hatszemközt történő beszélgetésünk, mert a srác mindig ott volt.

Jelzi, hogy milyen jó barát voltam, hogy olyan hülye voltam, hogy ezt évekig tűrtem... Nagyon szeretnék visszautazni az időben, és évekkel korábban megszakítani ezt a f*stalicska kapcsolatot.

Szóval nem hiszem, hogy irigy lettem volna.

2013. szept. 18. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!