Van itt női autószerelő? Vagy az ismeretségi körötökben? Jólesne egy kis inspiráció.16/L
Először is köszönöm a válaszaitokat! :)
Tudom, hogy olajos lesz a kezem ,már volt olyan ,hogy barátom apjának segítettem szerelni... Neki is saját szervíze van ,és mondhatni iszonyat jól megy neki,mindig mikor átmegyek a barátomhoz (1 héten kb. 3x) mindig van ott kocsi ezáltal mindig van munkájuk. :)
Az egyik válaszoló felhozta ,hogy lehetnék inkább autóvillamosságra szakosodott... Egyébként gondoltam már erre is :D Sőt autófényezésre ,karosszérialakatosra(de ezt nem annyira szeretném... :) Legjobban a szerelős nehéz fizikaimunka része érdekel utána az autóvillamosági része.
Utolsó válaszoló: Hát igen ,engem is jobban vonz ez mint egy fodrász,eladó,titkárnő...stbstbstb :D Mondjuk én nem azért választom ezt hogy pasik vegyenek körül... Igazából nem akarom magamat senkinek produkálni, én magam miatt akarok autószerelő lenni ,nem a pasik miatt :)
Szia! Mekkora öröm nekem ezt ma olvasni:) Én is 16 éves lány vagyok és én is autószerelő akarok lenni:) Kiskoromban babák helyett kiskocsikkal játszottam, elloptam a bátyám autós meg motoros újságjait és vele néztem a Forma1-et:) Mikor apám kocsik közt dolgozott miden hétvégén bent voltam vele.
A motor hangja szinte feltölt energiával:) Autó megszállott lettem. Én is kitartok, ne add fel te sem!
Amikor arra gondolsz, hogy egy műhelyben szereled a kocsit, motorolaj szag van és mikor beindítod, hogy megnézd jó-e és hallod a hangját mit érzel?:D Hülye kérdés, de szerintem azt amit én. Nem tudom elmondani de nagyon tetszik a kép:)
Nagyon-nagyon sok sikert!:)
Szívesen benne vagyok a kapcsolattartásban:)
Jaj de jó neked, hogy már megvan a hely ahol betanulhatsz. Én még mindig próbálok valahogy bejutni egy műhelybe dolgozni akár takarítóként, csak hogy ott lehessek és tanulhassak:)
Engem nem érnek támadások, sőt:) Eddig mindenki, akinek említettem azt mondta, hogy milyen jó lesz végre egy elszánt női szerelő, aki ráadásul az elszántsága miatt jó is lesz:D Szóval engem nem támadnak ezzel. Szerintem ebben nincs is támadni való, hiszem már kinőhetett az ország abból a korból, amikor külön választják a férfi és női munkákat.
Írj privátban emailt vagy ha van facebookod akkor küldj linket és bejelöllek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!