Ezt ti furának találjátok?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és szeretnék beszélgetni meleg férfiakkal mivel még soha nem volt alkalmam tapasztalni,hogy velük mivel másabb beszélgetni mint a heterokkal. Lehet,hogy ez fura, de tényleg csak a kíváncsiság hajt semmi más :)2013. júl. 31. 10:31
1/4 anonim válasza:
Nem fura, te lány vagy mi különösebbet akarnál egy meleg férfitól. :) Amúgy nem biztos, hogy más lesz. Egy barátom rokona is meleg. Mondjuk ő már felnőtt, de teljesen olyan mint egy átlag férfi csak a férfiakhoz vonzódik. Sem a külsején, a megjelenésén sem a viselkedésén nem látszik, hogy meleg. A tiniknél mondjuk biztos más, de ha normális, tehát nem ilyen megszállot vagy, hogy mondjam aki ki akarja hangsúlyozni, hogy ő más "vallású" annak nem nagyon üthet el a viselkedése a hetero fiúkétól, szerintem.
2/4 A kérdező kommentje:
tényleg semmi hátsó szándék csak kíváncsiság van bennem :)
2013. júl. 31. 11:59
3/4 anonim válasza:
Sztem nem fura. Néha én is úgy szeretnék egy meleg barátot. Mivel nem hiszek a fiú-lány barátságban (mert az egyik részéről mindig ott a hátsó szándék) és mivel eléggé más vagyok én is, hiába vagyok nő, kicsit szárazabb a stílusom, pont mint egy férfinak (pedig hetero vagyok), ezért a barátnőzés is nehezen megy. Szóval jó lenne egy férfi, akivel tényleg csak beszélgetni lehet! :) Szerintem ez normális.
4/4 anonim válasza:
teljesen egyet ertek az elottem szoloval :) igazabol en egy meleg baratra tudnek batykent is tekinteni :) meg nem mellesleg jo tanacsokkal tudna ellatni es a pasi gondokat is meglenetne beszelni vele ;) sok szempontbol jol jonne. ezt tapasztalatbol mondtam, mert nekem volt csak miutan uj suliba kerultunk annyira messze sodort minket az elet h lehetetlen talalkozzunk :( jobb volt mint egy lany, bno helyett bno volt, es sosem bujt meg a dolog mogott az h vmeikonk tobbet akart volna. hiszen ez kizart volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!