Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van két barátnőm, akik külön elmentek nyaralni és írták hogy mikor találkozunk már mert akarnak nekem adni valamit. Én is voltam nyaralni de az egyik hely ilyen vallásos és onnan nem akartam venni nekik semmit. A másik helyen ahol voltunk nem volt olyan bolt ahol ajándékot lehetett volna venni, csak élelmiszer. A harmadik helyen nagyon drága volt minden. (Ne gondoljátok hogy ennyiszer voltunk nyarani a nyáron. Egy helyen voltunk, csak megáltunk pihenni, nézelődni közbe.) De most mit csináljak?? Van egy másik barátnőm akivel nyáron találkoztam egyszer és kaptam tőle csokit(kicsit drágább félét, a helyzetükhöz képest), és neki se vettem semmi. Tudom nem az a lényeg hogy pénzért vegyünk, de nem tudom mit adhatnék.#ajándék #nem vettem semmit
2013. júl. 30. 23:40
1/1 pagratan válasza:
Ha ezt így elmondod nekik is, nem hiszem, hogy megsértődnének. Képeslapot nem tudtál venni? Ha más nem hívd meg őket fagyira vagy egy kávéra. Nem hiszem, hogy ebből olyan nagy gond lesz. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!