Szerintetek menjek?
Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam hívott városnapokra, hogy ott lesz az osztály nagyrésze, és én is menjek. Én nm nagyon szeretnék menni, mert félek hogy fognak inni, de én nm akarok. Múltkor is május 1kor nagyon berúgtak, szerencsére én hamarabb el kellett jöjjek, mielőtt el kezdtek volna inni. Szerintetek menjek velük? 12/L2013. júl. 29. 11:35
1/6 anonim válasza:
Szerintem menj! Ha meg isznak és te nem akarsz, akkor monr azt, h kösz nem kell! Ha elég akaratos vagy, biztosan belenyugszanak majd. Ha van más is aki nem akar inni (esetleg 3-4 ember) akkor velük legyél, ne igyatok és akkor nem leszel buli romboló, h: "Ooo egyedül csak te nem bírtál inni" :) 16/F
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!:))
2013. júl. 29. 12:10
3/6 anonim válasza:
12 évesnek isznak??? miafszom???
4/6 anonim válasza:
12 evesek isznak es berugnak? Ez most komoly??
En sosem ittam, ha megis, akkor mertekkel. Ellenben en bulizni sem szerettem, igy ilyen helyekre nem jartam. Nem tudom, hogy a "varosnapok" nalad mit takar, de hangzasra biztos jo. En a helyedben akkor mennek, ha erdekel a program es ha jol erzem magamat ilyen emberek tarsasagaban. (attol, hogy isznak, meg nem zarom ki, hogy jofejek, de en reszegek mellett nem erzem jol magam, tehat ez nalam mar kizaro ok lenne) Ezt viszont neked kell tudni, mindenestre SOHA ne hagyd magad befolyasolni masok altal!!
5/6 miau99 válasza:
Uram atyám! 12 évesen, (ami azt jelenti, hogy kb.5-6 osztályba jártok) berúgnak??? Ez egyszerűen nem normális! Nehogy te is igyál! Milyen felelőtlenek lehetnek a szüleik, hogy hagyják csak úgy tönkre menni a gyerekeiket! Nem olyan régen volt az, hogy a 12 éves gyerek max 7-ig maradhatott el otthonról, ezek meg berúgnak! Kíváncsi lennék, hogy ezek a kisgyerekek majd 20 év múlva mit értek el az életben, ha már isznak?!
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos isznak. 6dik osztályba jártam, 7dikbe megyek. Én nem innék semmi pénzért, bár már megkóstoltam a citromos sört és izlett. A városnapok nálunk abból áll, hogy van mindenféle játék: körhinta, kamikaze, stb. Meg vannak sátrak, ahol lehet venni üdítőt, sört, kaját, meg vannak koncertek is. Esdig sem nagyon szerettem a városnapokat, de ez a mi kisvárosunoban... egy elég "fontos" esemény.
2013. júl. 29. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!