Mit csináljak, hogy barátkozzak? (bővebben lent)
Gimibe most leszek tizedikes és kilencedikben megismertem egy lányt. barátkoztam. az osztálytársakkal is jóban lettem.szóval ilyen téren könnyen barátkozok, meg idő kell, hogy teljes mértékben közvetlen legyen és ne legyenek mindenért gátlásaim. ám elhívott egy buliba, ahol összesen 2 embert fogok ismerni, és még kettőt látásból. és ennyi. nem tudom, hogyan tudnék közvetlen lenni és kezdeményezni, hogy ne legyek égő. ráadásul ez lesz az első ilyen házibulim is szóval félek. mit tegyek, hogy ismerkedni tudjak? :/
15/L
palacsintáskenyér XD
na de hogy a kérdésedre válaszoljak,vegyél nagy levegőt és menj el a buliba. Ha tényleg ilyen félénk vagy, akkor várd meg hogy ők jöjjenek oda hozzád, de te is nyyugodtan odamehetsz, megkérdezheted, hogy hányadik házibulijuk, stb. Ott lesz a barátnőd is, rajta keresztül is ismerkedhetsz, a lényeg hogy ne izgulj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!