Kapcsolattartás tábor után?
Figyelt kérdés
Majd egy hete, hogy hazajöttem egy táborból, ahol több emberrel is nagyon-nagyon jóban lettem. Folyton együtt lógtunk, beszélgettünk, hülyéskedtünk, nem csak hogy elvoltunk, de megbíztunk egymásban és őszinték voltunk egymáshoz. Utolsó nap alig tudtuk elengedni a másikat, úgy ölelkeztünk... Úgy éreztem, igazi barátokra találtam, de most, hogy otthon vagyok, bár telefonszámot is cseréltünk és facebook-on ismerősök lettünk, nem történt semmi. Senki nem ír rám, mintha nem is történt volna meg mindez... Még én se kerestem senkit, bevallom, két dologtól is félek. Az egyik, hogy kialakul egy olyan helyzet, mint néhány másik barátommal: hogy csak élőben működik a kommunikáció, interneten egyáltalán nem. A másik persze a visszautasítás, mi van, ha ők nem is gondolták az egészet komolyan? Közben pedig nem szeretnék "nyomulós" lenni. Hasonló élmények? Tapasztalatok? Tanácsok? Köszönöm!2013. júl. 25. 20:07
1/2 anonim válasza:
Lehet ők is azért nem írnak, amiért te. Így szoktak elveszni a kapcsolatok, mindenki azt várja, hogy majd a másik jelentkezik.
2/2 anonim válasza:
egyetértek az elsővel. szerintem azért próbáld meg, írj nekik, ha még mindig nem mutatnak érdeklődést, akkor hagyd csak, de hátha bejön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!