Hogyan hívjam el a legjobb barátomat randira?
Figyelt kérdés
Kiskorunkban tetszettem neki most nem tudom,de elég félénk vagyok. 13/l2013. júl. 23. 17:22
1/5 anonim válasza:
"kiskorunkban tetszettem neki" (13éves vagyok) akkor már felnőttél?:DDD
juj neee:S....
de amúgy hívd el egyet sütizni vagy pizzázni esetleg sörözni:$ hisz már nem vagy kislány csak kiskorú...
vagy a legjobb ha van kutyád hívd el sétálni és tudtok beszélgetni "2-esben"a többi meg majd jön magától:)igy ha nem szeretne tőled semmit a találkozok után akkor tudsz arra hivatkozni mint barát úgy hívtad el nem mint "pasi"...így nem lesz ciki ha ne talán tán rá jön, hogy szeretnél tőle valamit de ő nem:)
2/5 A kérdező kommentje:
úgy értettem h hat év azért nem kevés :D (hat éve tetszettem neki)
2013. júl. 23. 18:14
3/5 anonim válasza:
jól van naa:)) csak viccnek szántam a bátyám meg a nővérem ezzel szekált ennyi idősen mint most te ha azt mondtam "kiskoromban" mindig leszóltak miért most felnőttél:DD
4/5 A kérdező kommentje:
xDDDDD
2013. júl. 29. 14:57
5/5 anonim válasza:
Egy lány soha nem hív el pasit randizni. Csak a ribik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!