Egy hírességnek milyen ajándékot adnátok?
Figyelt kérdés
Olyanra gondoltam,ami belefér egy normál méretű borítékba,és nem túl drága.2013. júl. 22. 16:36
1/11 A kérdező kommentje:
24 éves,Lány
2013. júl. 22. 16:37
2/11 anonim válasza:
Semmit. Nem költenék rá, ezek az ajándékok úgyis a kukában végzik. Vagy ha sok mindent kapnak a rajongóktól (pl. plüssmackókat) azt odaajándékozzák a rászoruló gyerekeknek.
3/11 anonim válasza:
sztem is ...
most őszintén, miért akarsz neki adni vmit ha úgyis tudod h még csak azt se fogja tudni, kiről kapta? sőt, vszínűleg egyáltalán meg se tudja h kapta ...
4/11 anonim válasza:
3: na igen, nem ő bontogatja a leveleket, megvan erre a személyzet.
5/11 anonim válasza:
Csakis 24 karátos aranyláncot, brillekkel, minimum USD195000 értékben. Mivel híres, gazdag is, kevesebbel csak azt éred el, amit az előzők mondtak.
6/11 anonim válasza:
A híresség is ember, valamit csak tudsz róla, ami alapján el tudod dönteni, hogy minek örülne!
7/11 anonim válasza:
Ismerősöd? Akkor tudod mit szeret. Rajongó vagy? Akkor semmit.
Borítékba beleférjen? Mekkora boríték? Ha hagyományos akkor pénz, ha nagyonagy akkor egy áramfejlesztő geberátor és egy hordó üzemanyag hozzá. Az jól jöhet bármikor.
8/11 anonim válasza:
#7: ezen sikítva röhögtem!
Figy, jut eszembe, én bazi híres vagyok ám. Ha gondolod, küldök címet priviben. (A dízelaggregátor a kedvencem.)
10/11 anonim válasza:
Jó, küldheted a privit. Aztán megbeszéljük az áramfejlesztőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!