Barátság férfi és nő között?
Figyelt kérdés
Lehetséges, tapasztalatok?2013. júl. 17. 20:04
2/8 anonim válasza:
Nemzetközi kutatások szerint 30-50%-ban szex lesz belőle (akáre sok év után is). Ez megmagyarázza a +/- véleményeket.
3/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
lehetséges :)
mindig is lehetséges volt és lesz, csak tőletek függ hogy csak barátságot szeretnétek vagy többet
6/8 anonim válasza:
Barátság lehet, de LEGJOBBbarátság nem!
Az egyik fél mindig többet akar, ha nagyon egymás lelkitársai. Aztán van aki ellenmáll, van aki nem. Lehet hogy az egész végül egy orbitális szexbe fajul.
Nekem ez a véleményem :)
7/8 anonim válasza:
Egy bizonyos korig igen. Felnőttek között szerintem nem lehetséges.
8/8 anonim válasza:
Lehetséges, felnőttként is, 30 fölött vagyok, mégis vannak ellentétes nemű barátaim is - méghozzá régi barátságokban, soha semelyik oldalról fel se merült semmi "extra", nem vagyunk egymás esetei vonzalom terén.
Soha nem a nemük alapján válogatom meg a barátaimat, hanem a személyiségük érdekel, kizárólagosan; nem "férfit" vagy "nőt" látok bennük, hanem "embert", ennyi a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!