Szandii.11 kérdése:
Cigány a legjobb barátom. Baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy srác aki a legjobb barátom lett. (cigány) Szinte annyira szeretem mint a testvéremet, de ha vele vagyok akkor látom hogy furcsán néznek rám.Nem olyan mint a többi nagyon kedves, jó fej, segítőkész gyerek. De olyan rossz hogy mindenki tilt tőle:( Anya sem szereti ha vele vagyok, sőt még azt se ha facebookon beszélgetünk.. Mit tegyek hogy elfogadják hogy nekem igenis Ő a legjobb barátom?2013. júl. 6. 17:53
11/17 anonim válasza:
Mi az h baj? Megnéznek? Szólj be h "mit nézel?!"
Anyád nem fogadja el? Ki nem szarja le? nem szolhat bele
Ha eléggé birod és elég jo barátok vagytok nem fogtok azzal törődni h neki nem kell nyáron napoznia..
12/17 anonim válasza:
Nekem nem baj. Nekem is cigány volt a legjobb barátom. Egy telefon és 5 ezer forintom bánta. De hátha veled nem lesz ilyen. Remélem.
13/17 anonim válasza:
Nekem általános iskolás korom óta egy cigány lány a legjobb barátnőm. Most érettségiztünk le mindketten, nem egy középiskolába jártunk, de mindig tartottuk a kapcsolatot. Soha nem adott még okot arra, hogy ne bízzak benne, nem csalódtunk egymásban soha. Pedig nekem is ki kellett állnom érte nem egyszer! A szüleim kedvelik, de a nagymamámmal volt egy-két csatánk. Megérte, mert megérdemli, hogy megvédjem. Te is tedd ezt!
14/17 anonim válasza:
én is meg bíztam egyben,nagyot csalódtam. de majd te is meglátod.
15/17 anonim válasza:
nekem is van egy cigány barátom..az idők során ő lett a legjobb fiúbarátom ő szeret a legjobbabenne van a legnagyobb tisztelet a rossz tulajdonságai hogy rosszul reagál a dolgokra de a "cigányságbol" csak enniy maradt meg benne és bármikor fel vállalnám és mindenkiért otthagynám annyira szeretem olyan mintha a testvérem lenne és nem szeretném elvesziteni
17/17 A kérdező kommentje:
Rettenetesen köszönöm mindenkinek a válaszát:)! Megfogadom mindegyikőtöknek a tanácsát:) És köszönöm még egyszer!
2013. júl. 18. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!