3-an vagyunk barátnök egy az egyik lány mindig azt akarja hogy öszeveszünk. Mért?
Akkor nem vagytok 3an nagy haverok,ha a Zsani utál téged.Nem?! És mivel utál,ezért akarja,ha összevesszetek.. a krédésedben ott a válasz.Csak a Dorinával akar lenni,és veled nem.
Elég kicsi vagy még,ez látszik...
Egyábként az ÖSSZE & MONDTA & ÖSSZEVESZTEM & BARÁTNŐNK & VESSZÜNK.
Helyre kéne rakni ezt a zsanit, Dorinával meg beszélni, hogy tud-e erről. Én biztos nem vesznék össze dorinával zsancuska kérésére, és ha jót akarsz, finoman rá kéne vezetni a barátnőd, hogy ezzel a drága kis kinccsel tudja mi van-e...
Tőlem nem akarja tudni, mit kapna, de az garantált, hogy az Édesanyja vihetné hajbeültetésre:D
Remélem, rendeződik a helyzeted!
2-es vagyok. Nem akarlak megbántani, de akkor ezek szerint mindkettőt hagynod kéne, mert tényleg nem hiszem, hogy barátnak tartanak...Idióták...Szívasd meg őket és hagyd a p@csába..
Vannak más barátaid?
A kedvenc oltásaim, saját ill. osztáytársi szájból ide írom neked:
,,Szép vagy, mint a lőtt seb!"- Abszolút #1:DD
Szép, vagy, mint az új traktor!
Szép vagy, mint a hányinger!
Tudjátok, reggel láttam valamit, ami rátok emlékeztetett.. De nyugi, aztán lehúztam a WCt:))
Mindenkire lehet nézni, de rátok nem!! Azt tanították, ne nézegessem a Wc tartalmát, hanem húzzam le ;)
Nem mondok semmi csúnyát, nyugodj meg, nem nem fogom kimondani a neved..
Nahát, de szép a felsőd! Akció van a kínai piacon?
Nem, nem vagy a kövér kategóriában...Majd ha lefogysz még 20 kg-ot, akkor leszel ott:DD
Tehénkém, ne menj vágóhíd közelébe, mert véletlenül még összetévesztik, melyik állatot is kell levágni!
Így tudsz nekik beszólni...Lehet, hogy bénák, de ott ütni fognak;)
Nem kell foglalkozni velük! Én a helyedbe sajnálnám őket, hogy ilyen szánalmasak. Keress magadnak új barátokat, vagy esetleg vissza mehetnél a régiekhez! Hidd el jobb nélkülük.
Egyébként azok a beszólások nagyon jók szerintem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!