Hogy lehet, hogy sehogy sem találok barátokat, és senki sem kíváncsi rám?
Figyelt kérdés
25/ L2013. júl. 1. 15:18
11/15 anonim válasza:
18 éves fiú vagyok nyugodtan barátkozhatunk
12/15 anonim válasza:
Én is így vagyok vele.Mindenki ragaszkodik a megszokott barátaihoz és nem kíváncsiak másokra.Én is nagyon unom hogy sosem keresnek a kortársaim és még azt mondák hogy nem keresem őket...
13/L
13/15 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, ha gondolod írj, hátha közel lakunk egymáshoz!:)
14/15 A kérdező kommentje:
Hol laksz? :)
2013. júl. 6. 19:31
15/15 anonim válasza:
Én 22 éves lány vagyok Bp. mellől, de egyszerűen már siralmasnak tartom a helyzetemet. Régen mindig nagy társaságban voltunk, ami 2 éve szétszéledt egy hatalmas balhé miatt. Azóta lehetetlen helyrehozni, nagyon csúnya dolgok derültek ki. Nagyon hiányzik az értelmes társaság, akikkel le lehet ülni egy szombat este valahol, és beszélgetni, iszogatni. Ketten járunk el Bp.-en az egyetlen megmaradt barátnőmmel, és irigykedve nézzük a nagy bandákat (ahová, mint előttem is írták, szinte esélytelen bekerülni, na meg erőltetni nem is lehet). Ha esetleg a fővárosban vagy a környékén laksz, és még aktuális a kérdés, írj egy üzit, ha gondolod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!