Miért van ennyi elkeseredett ember? Miért nincsenek barátai sok embernek? Ennyire megbízhatatlanok az emberek?
Sajnálom :(
Átérzem .
Itt a nyár és nagyon rossz "egyedül"
Kívánom, hogy változzon meg ez a helyzeted! :)
Én már feladtam, remélem Te nem!
24/L
Sajnos mint a kérdésemben is utaltam rá "elkeseredett ember"
Sajnos közéjük tartozom .
Belefáradtam abba , hogy közel engedek magamhoz valakit és megjátsza magát, aztán lehull a lepel.
Sajnálom :(
Ahogy olvasom a csalódott sorokat ,sok mondatnál úgy érzem mintha Én írtam volna.
Azt kéne,hogy egy városba költöztetni azokat akik csalódtak és rossz nekik egyedül , barátkozni szeretnének a többieket pedig szétszórni máshol :D
Használják ki egymást azok akik kihasználtak bennünket és rájönnek milyen érzés ez.
Na jó ez egy nagy hülyeség volt :D
Nálam is ez a szitu.Gimibe jó voltam ha házi kellett vagy épp xy hiányzott.Most érettségiztem és akik elvileg "bnőnek" mondtak engem már 3 hete felém se néznek,nem írnak annyit se ,hogy telik a nyár? vagy ilyesmi :/
Felszínes lett mindenki és csak az érdek vezérli őket.
Netes barátból van 2-3 akikkel szinte naponta beszélek,de ők is messze laknak és nem tudunk találkozni,pedig jó lenne..
Amúgy én is belefáradtam a barát keresésbe.Csalódások miatt,meg ki tudja mikor vágnak át stb :(
Van egy húgom és egy unokatesóm akikkel kitünő kapcsolatom van.Igy nem érzem magam annyira egyedül.Időnként viszont szükségem lenne barátokra,nem csak rokonságra.Még a kutyám az aki sokat segít pusztán a jelenlétével,mert ő legalább feltétel nélkül szeret,nem bánt meg soha és mindig a kedvemben akar járni,de azért még sem pótolhat egy emberi barátot :)
20/L
huh, kérdező, neked nagyon gyermeki lelked van, ezért bízol naivan másokban, ők pedig gonosz módon kihasználnak.
tanulj egy kis emberismeretet, ki lehet szűrni a mocsok alakokat ha észreveszed a gyanús jeleket még időben.
ne csak te adj, azt is nézd meg, h mit kapsz a másiktól.
nekem sincs sok barátom, akik vannak, azok már bizonyítottak, a többiek előtt zárva a kapu.
tény, h vannak szemét emberek, de ameddig lesznek olyan kis butácskák, akik bedőlnek nekik, addig ők színen lesznek.
legyetek gyanakvóbbak, bizalmatlanabbak. csak így menthetitek meg magatokat a csalódásoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!