Szerintetek jól cselekedtem? Ti mit tennétek a helyükben/helyemben?
Még a múlt héten tartottunk a baráti körünkben egy kis bulit. A legjobb barátnőm (Alexandra) nem volt jelen, viszont a pasija (Bálint) igen. Van egy csajszi (Réka), aki nagyon durván rá van mászva Bálintra. Eddig is sokat lógott vele, és ezzel az a legnagyobb baj, hogy Bálint engedi is, hogy nyomuljon. A bulin sokszor fogdosták egymást, a kanapén egymás mellett feküdtek és egész este félreérthető megjegyzéseket tettek egymásnak. Eddig nem is volt baj. Elkezdtünk üvegezni. Réka kitalálta, hogy egy fiú nyalja le a hasáról/melléről/nyakáról a tejszínhabot. Persze nem is lehetett ez a pasi más, mint Bálint. Hát, nem részletezném, mik történtek ott. Gusztustalanul viselkedtek, az volt a lényeg. De már ha más lány pörgette ki ezt a feladatot, Bálint már ki akart szaladni a világból, h "ő tuti meg nem csinálja"...
Fél éve van köztük ez a kis viszony, és az benne a legdurvább, hogy mindketten párkapcsolatban élnek. Sokszor mennek el kettesben ide-oda. Nekem eddig volt tűrhető a dolog, és elmondtam Alexandrának, hogy milyen gusztustalan barátja van. Szandrának sok "legjobb barátnője van", de érdekes, eddig egyik se akart neki beszámolni erről a szerelmi háromszögről. Úgy érzem, hogy jól cselekedtem, viszont van lelkiismeret-furdalásom is, mert most Alexandra miattam szomorú. De azt kell, hogy mondjam: inkább tudja meg az igazságot, és Bálint most is legyen nagyfiú, és vállalja a tetteit.
Szerintetek? Ti mit csinálnátok Bálint, Réka, Szandi és az én helyemben?:// Előre is kösz:))
Próbálnék felnőni és nem beleszólni mások dolgaiba. Jobb ha azt a sz.rosbödönt nem te kevergeted, mert bizony a végén te leszel az ami belevaló lesz...
Foglalkozz a magad dolgával. A lelkiismeret-furdalás jogos. Semmi közöd a másik életéhez.
Remélem, hogy 14 év körüli vagy, mert akkor még kinövöd. Ha afeletti a korod akkor ez már roppant gáz. El sem merem gondolni, hogy 60 évesen mi lesz belőled.
Végül is, ez még nem egy nagy kavarás, hiszen nyilvánosan "nyalták" egymást, szóval ők maguk is nyíltan vállalják ezt a dolgot, még ha a párjuk előtt nem is hangoztatják.
De nem is titkolják.
Szóval ez előbb-utóbb úgy is kiderült volna, ráadásul nem is biztos, hogy annyira megviselné az érintetteket. (bálit, és réka)
Hogy ők mit fognak tenni, az attól függ, mit akarnak egymástól, és a másiktól. Lehet, hogy párt cserélnek. :)
Abban viszont egészen biztos vagyok, hogy neked már az ég-világon semmit nem kell csinálnod, egy félig-meddig publikus infóval elláttad a barinődet, ezt oda teszi, ahova akarja.
Azt kezdenek egymással, amit akarnak, ehhez már tényleg nincs közöd.
És amúgy való igaz, hogy a legjobb távol tartani magát az embernek más magánéletétől!
Sok kibékülés született már bűnbak kereséssel, könnyen lehetsz te a közös utálat tárgya, aki össze akart ugrasztani párokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!