Szerintetek jól cselekedtem?
Meg most gondolj bele..ha pl lenne 1 fiad aki 18 éves és te azt hiszed hogy érett és értelmes ember.aki soha sem fikázná az édesapját.Az egyetlen szülőjét.(nekünk egyetlen)aki mindig szerette.
Meg akkor most komolyan csak azért mondott ilyet a tesom mert ideges volt!??!!!
Másik példa: Akkor most komolyan, amikor 10 éves voltam tényleg csak azért mert ideges volt, azért mondta nekem (SZÓSZERINT IDÉZEM) az osztálytársam h Örülök h megdöglött az anyád?!?!??!???? Csak azért mert ideges volt?!?
2-es vagyok. Igen, idegességében mondott valószínűleg ilyet a testvéred, azt viszont nem értem hogy jött ide az osztálytársad és ez az eset, nyilván teljesen más a két téma.
Az is más téma, hogy mennyire volt tisztelettudó kijelentés ez, szerintem abban mindenki egyetért, hogy egyáltalán nem. Te sem vagy viszont semmivel sem jobb. Amint megtudtál valamit azonnal mész apucihoz árulkodni. Nem csodálkoznék, ha a következő megjegyzésében téged szapulna valamivel, mert bizony nem szép dolog amit csináltál. Miért nem ültél le mellé este és kérdezted meg tőle, hogy mégis miért kell ilyet mondani apukátokra? Vagy miért nem kérdezted meg, hogy miért cigizik? Mióta?
Szerinted ezekután milyen kapcsolatod lesz a tesóddal?
Miért kellett azonnal árulkodni?
Apukádnak most jobb, hogy ezt tudja? Nem volt elég baja? Gondolom ő is toppon van lelkileg, ha némi kifröccsent kávé miatt kivágja a balhét... Nagyon nem jól intézted ezt, ez van!! Szerinted azzal fogja jó irányba terelni apukád a bátyádat, hogy "na majd ezekután csak magára számíthat"???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!