Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem aludhatok egyik legjobb...

Nem aludhatok egyik legjobb fiu haveromnal?! Mi ez?!

Figyelt kérdés

16 eves vagyok! anyaval kozoltem h egyik legjobb fiu haverommal (akit o is szemelyesen ismer es birjak egymast) azt tervezzuk, h koncert utan nala alszom. erre l.e.k.u.r.v@z a sajat anyam . es uvolt h ennyi idosen ne aludjak fiunal mert h mit gondolnak rolam az emberek . haverom 17 eves .

TI ERROL MIT GONDOLTOK?

nagyon megbizok benne es anya is ,sok dolgot vele probaltam ki eloszor ..ha ez szamit bar nem sok koze van a kerdesemhez, de en szuz o nem.

2013. jún. 22. 00:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

hát én vmilyen szinten igazat adok anyukádnak, de azért ez a k*rv*z*s kicsit erős.Nem kellett volna.

n 16 évesen összejöttem egy sráccal,(akivel mai napig együtt vagyunk, most vagyok 18) de mikor már jó egy éve együtt voltam a barátommal, kérdeztem anyuékat hogy ott aludhatok e vmikor nála, és azt mondták hogy amíg be nem töltöd a 18 at addig nem.szóval 18 éves korom előtt én nem aludhattam fiúnál.Bulizni se nagyon engedtek el.Bár nem is próbálkoztam nem is akartam elmenni( mert nem vagyok az a bulizós fajta)

Teljes mértékben meg értelek téged is, de hidd el egyszer még meg fogod ezt anyukádnak köszönni hogy nem engedett el

2013. jún. 22. 02:45
 12/14 anonim válasza:

18 vagyok, szóval nem begyöpösödött mami. Én 17 évesen aludhattam először a fiúmmal együtt, amikor már több mint fél éve jártunk.

16 évesen este még el se engedtek itthonról, nem hogy fiúnál aludni és ezt tartom normálisnak, egyetértek anyukáddal. Szóval inkább tedd össze a két kezed, amiért egyáltalán elenged a koncertre.

Arról nem is beszélve, hogy mi az, hogy 16 évesen te csak úgy közölsz valamit édesanyáddal? Kapj egy kicsit a fejedhez, hogy 16 éves gyerek vagy, ráadásul a megnyilvánulásodból és írásképedből kiindulva nem is érdemled meg, hogy felnőttként kezeljenek.

2013. jún. 22. 03:09
 13/14 A kérdező kommentje:

1. koncert nalunk lesz a mi varosunkba.

2. csak azt kozoltem, h TERVEZZUK ,utana szepen kertem õt.

3. igy mar konnyebb ezt elfogadnom, h nem aludhatok nala, h ti is ezt mondjatok.

2013. jún. 22. 09:03
 14/14 anonim válasza:

Többiekkel egyetértek, engem is 17 évesen és pár hónap KAPCSOLAT után engedtek csak fiúnál aludni, 16 évesen koncertről az utolsó busszal/vonattal haza kellett még jönnöm, majdnem 18 voltam mire éjszakára elmehettem bulizni. Barátomnál addigra már aludhattam, de csak úgy, hogy a szülei is tudták, h ott vagyok.

De tudod az a nagy különbség, amiért igaza van anyukádnak, bár a megfogalmazása erős volt, h mi itt mind a hivatalos barátunkról beszéltünk, nem "legjobb fiú haverról". Ennyi idősen az talán elfogadható, h fél év kapcsolat után a pasidnál aludj, szülőkkel megbeszélve. De h a haverodDAL? Mert az h a haverodNÁL aludnál, tényleg a kanapén, mert mondjuk nem tudnál hazamenni v napfelkeltéig akartok dumálni mert 1x azt is ki kell próbálni de aztán (külön!!!) alvás, szeritem oké. Nem biztos, h engedném ha szülő lennék, de az indittatás oké. De a te elképzelésed elég kiugró, olyan szülő aki törődik a gyerekével, nem hiszem h megengedné, max olyan akit nem is érdekel, mit csinál.

21L

2013. jún. 22. 11:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!