Nem aludhatok egyik legjobb fiu haveromnal?! Mi ez?!
16 eves vagyok! anyaval kozoltem h egyik legjobb fiu haverommal (akit o is szemelyesen ismer es birjak egymast) azt tervezzuk, h koncert utan nala alszom. erre l.e.k.u.r.v@z a sajat anyam . es uvolt h ennyi idosen ne aludjak fiunal mert h mit gondolnak rolam az emberek . haverom 17 eves .
TI ERROL MIT GONDOLTOK?
nagyon megbizok benne es anya is ,sok dolgot vele probaltam ki eloszor ..ha ez szamit bar nem sok koze van a kerdesemhez, de en szuz o nem.
eléggé nagy baj ha anyád leqrváz
szerintem gondolkodj el nem élsz facebookon és ő nem látja e h te kacsaszájas képeket pakolsz e ki xD
ha normális lány vagy akkor sajnállak mert hát eléggé rossz lehet az anyuddal a kapcsolatod ha leqrváz
mamid egy másik kor szülötte amikor a 20 év körül szexeltek 1-őr és nagyon is számitott kivel!
mutass neki innen kérdéseket ,rájön hogy már ki is öregedtél:))))
igazán nincs mit
amúgy csak nagyon félt és a leku az részéről a legnagyobb szidás
Ha nem b@xni megy és tényleg csak haverok és nem együtt alszanak akkor miért ne ?
Ha ezek közül valamelyik nem áll fenn, akkor viszont az előző kérdésem semmisnek tekintendő :D
Otthon lesznek a fiú szülei? Ha igen, beszélj velük erről, ha a srác anyukája felhívja a tiédet, h nyugodtan aludj ott, aludhatsz a kanapén kint, tuti nem lesz semmi baj és őket sem zavarod, anyukád is biztos beleegyezik. Ha viszont nem lesznek otthon, akkor szerintem felejtsd el, ez nem éri meg h ennél jobban összevesszetek rajta. Pár év múlva rájösz. ;)
21L
Nagyszülők? Ott azért erős lenne bármit vállalni...én ennek fényében nem aggódnék:) Ezzel érvelhetsz anyudnak is..
Bár ha együtt szeretnétek aludni,gyanúsan nem csak haver, vagy nem sokáig:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!