Neten hol lehet normális 16-20 évesekkel ismerkedni?
Figyelt kérdés
Neten akarok. Chat.hu-ra szoktam feljárni néha, 3 évben egyszer találkozok normális emberekkel :D csak barátkozni akarok. Nem ilyen perverz, szexhiányos, analfabétákkal. Hol lehet ezt megtenni? 16L2013. jún. 21. 14:36
11/29 piriiiiii válasza:
Velem? :O
Vagy a kérdezővel?
13/29 piriiiiii válasza:
De hát mégis miért? :O
Mi a baj velem?
14/29 anonim válasza:
Meglepő...:) Pedig már szinte vártam ,hogy valami technora vagy mondjuk hiphopra gondolsz :D Hasonlóan én is a régebbi darabokat szeretem mint pl.: Queen, Guns n roses, Ac/Dc,Rolling Stones,Bon jovi, Kiss, stb.. :)Jogos :)
15/29 piriiiiii válasza:
Kedves utolsó, mondtam, hogy jó zenét hallgatok, és hazudni nem szoktam. :D Zeppelin, Pink Floyd? Vagy egy ritkább, Allman Brothers Band?
16/29 piriiiiii válasza:
Technónál, hip-hopnál már csak a rapet utálom jobban...
17/29 anonim válasza:
:D Utóbbiak között csak Led Zeppelin :) Elhiszem , nekem a baráti köröm nagy része reppet hallgat , de mikor átjönnek nincs választásuk :D
18/29 piriiiiii válasza:
Akkor Te kicsit a keményebb, pörgősebb zenét szereted, mert a Pink Floyd elvontabb, lassabb. :D
Ja, nálam is ez van, a környezetem vagy azt a zenét hallgatja, ami nekem is tetszik, vagy semmit, nincs megalkuvás! :D
19/29 anonim válasza:
"...mert a Rock örök és elpusztíthatatlan."
(És a Metal is :))
Road, Metallica, Pokolgép, Moby Dick, Finntroll, Ensiferum \m/
20/29 anonim válasza:
Igen, Pink Floyd az nem az én műfajom valahogy sosem jött be :) Teljes mértékben egyet értek veled :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!