Neten hol lehet normális 16-20 évesekkel ismerkedni?
A chat tényleg egy rakás fos, én még EGY NORMÁLISSAL SEM TALÁLKOZTAM OTT, Te örülhetsz, hogy taálkoztál egyel. :D
Én is 16 éves vagyok, szintén lány, és szeretek ismerkedni, szerintem határozottan jófej, rendes vagyok, humoros és jó zenét hallgatok, szóval beszélhetünk, kérdező. :D
#4: tudsz olyat mondani, aki saját bevallása szerint rossz zenét hallgat? ;)
Kérdező: Ha terskeresés céljából, akkor valamilyen társkereső, enm tudom, mi most a felkapott, csajok&pasik, vagy love.hu, de szerintem találni bőven. Ha beszélgetni, akkor pl. az érdeklődési körödnek megfelelő oldalak fórumai vagy hasonló.
Remélem, sikerrel jársz :)
"szerintem határozottan jófej, rendes vagyok, humoros és jó zenét hallgatok"
Azt kifelejtetted hogy szerény is vagy. :D
Hmmmm.
Én tudom, hogy jó zenét hallgatok. Az a filozófiám, hogy minden relatív, kivéve a jó és a rossz közötti különbséget, meg a jó zenét. Tehát én tudom, mi a jó zene, és bizony azt hallgatom. Hogy mi az? 60-as évek, Doors, a Stones, Aerosmith, Who, Ted Nugent, sötöbö, Pokolgép, Omega, P.Box, P.Mobil, Hobo, meg amúgy mindenféle ilyesmi, igazából szinte bármi, ami nem az elmúlt 10 évben keletkezett, kivéve az alterzenéket, mert a Kispál pl jó, meg a Vad Fruttik is.
Szerény is vagyok, valóban, de, ami erényemben biztos vagyok, azt miért ne hangoztatnám? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!