Valahogy le lehetne szoktatni erről a barátnőmet?
Kb.1 éve megállás nélkül állandóan a koreai filmekről,sorozatokról,zenékről,stb. beszél,a facebook csak koreai képekből,zenékből,stb. áll,állandóan küldi a zenéket nekem,stb.
Szóval ebből áll az élete:koreai film,sorozat,kép,zene,más nem létezik számára kb.
Ha egy év alatt tényleg nem volt képes ráunni és egyre rosszabb a helyzet ahogy halad előre az idő,akkor tuti h nem fog róla leszokni vagy csak 2-4év múlva.Ez rohadt beteges,hogy érhetném el,hogy végre abba maradjon ez a koreai mánia?az nem baj ha továbbra is szeretni fogja de ne ebből álljon már az élete,ne erről szóljon már minden,ez már egyszerűen beteges.Általános óta a barátnőm,nem akarom,hogy vége legyen a barátságunknak,de ez már tényleg egyre elviselhetetlenebb.Mondom neki,hogy beszéljünk másról,hogy engem nem érdekel ez a koreai cucc,stb.,de akkor megállás nélkül csak koreai kép,zene,sorozat,film...
16/L
Vidd társaságba és szerezz neki egy pasit, akkor más lesz a helyzet. Nekem is volt ilyen barátnőm. Csak az kellett neki, hogy szerelmes legyen egy itteni fiúba és lecsengett ez a dolog nála. Kicsi megértem a barátnőd mert én is szeretem ezeket de tény, hogy nem élet ha egy álomvilágban él. Esetleg ezt mutasd meg neki: [link]
Bár ha akkora fanatikus lehet ezekről is tud, hogy nem minden arany ami fénylik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!