Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valahogy le lehetne szoktatni...

Valahogy le lehetne szoktatni erről a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Kb.1 éve megállás nélkül állandóan a koreai filmekről,sorozatokról,zenékről,stb. beszél,a facebook csak koreai képekből,zenékből,stb. áll,állandóan küldi a zenéket nekem,stb.

Szóval ebből áll az élete:koreai film,sorozat,kép,zene,más nem létezik számára kb.

Ha egy év alatt tényleg nem volt képes ráunni és egyre rosszabb a helyzet ahogy halad előre az idő,akkor tuti h nem fog róla leszokni vagy csak 2-4év múlva.Ez rohadt beteges,hogy érhetném el,hogy végre abba maradjon ez a koreai mánia?az nem baj ha továbbra is szeretni fogja de ne ebből álljon már az élete,ne erről szóljon már minden,ez már egyszerűen beteges.Általános óta a barátnőm,nem akarom,hogy vége legyen a barátságunknak,de ez már tényleg egyre elviselhetetlenebb.Mondom neki,hogy beszéljünk másról,hogy engem nem érdekel ez a koreai cucc,stb.,de akkor megállás nélkül csak koreai kép,zene,sorozat,film...

16/L

2013. jún. 20. 19:41
1 2
 11/13 rododendron válasza:

Vidd társaságba és szerezz neki egy pasit, akkor más lesz a helyzet. Nekem is volt ilyen barátnőm. Csak az kellett neki, hogy szerelmes legyen egy itteni fiúba és lecsengett ez a dolog nála. Kicsi megértem a barátnőd mert én is szeretem ezeket de tény, hogy nem élet ha egy álomvilágban él. Esetleg ezt mutasd meg neki: [link]

Bár ha akkora fanatikus lehet ezekről is tud, hogy nem minden arany ami fénylik.

2013. jún. 22. 14:46
 12/13 deniblender válasza:
Ne próbáld leszoktatni. Ez a szerelemnél is erősebb. Én tudom :)
2014. jún. 14. 14:19
 13/13 rododendron válasza:
az lehet hogy a szerelemnél is erősebb, de a koreaiak bizony nem fognak szeretni ha ezt megtudják. rosszul vannak az ilyen nagy koreai fanoktól, mert ez egyfajta fetisizmus. most nem csak az észt osztom, mert itt élek seoulban úgyhogy tudom. te se hinném hogy örülnél neki ha valaki azért szólna hozzád mert magyar vagy aztán zimány lindáról illetve spről kéne vele beszélgetned.
2014. jún. 16. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!