Miért nem mondja el, hogy mit mondtam, amivel megsértettem?
Szóval egyik osztálytársammal év végén tök jóban lettünk, meghallgattuk egymást, meg ilyenek. Suli óta nem láttam ,nem is nagyon beszéltünk. Tegnap kiderült, hogy haragszik rám. Nem akarta elmondani, hogy mi a baja. Nagy nehezen kiszedtem belőle azt, hogy "a szemébe hazudtam" . Facebook-on először mindennek lehordott, aztán avval fenyegetőzött, ha még egy sort írok neki, letilt. Reggelre letiltott. Azt mondta egy másik oldalon (ahol nem tilthat le) hogy gondolkozzak már, vagy ennyit hazudtam neki, és nem tudom a sok közül, hogy melyik az?!
Valóban nem emlékszek semmi hazugságra.. Mit csináljak? Igazából eddig lesz*rom, mert akik nem állnak mellettem, azok nem igazi barátok. :) De van még egy évünk..Addig nem nézhetjük egymást levegőnek..vagy még annak sem. 14l
Nekem is volt ilyen barátságom, de az nem barát aki így bánik veled, lehet hogy vannak bajai de akkor elkéne mondania neked hogy segíthess rajta nem pedig felháborodnia hogy te nem tudod hogy mi a baja, nem vagy te gondolatolvasó hogy tudjad ezt... Hagyd békén egy ideig, majd csak lenyugszik és rájön hogy mit tett.
Lehet hogy élvezi hogy te szenvedsz így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!