Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti is úgy látjátok, hogy...

Ti is úgy látjátok, hogy rengeteg ember keres magának barátot/társaságot?

Figyelt kérdés

Szoktam olvasgatni ezt az oldalt, és főleg mióta megvan ez az Emberek kategória, elég sokan írtak, hogy magányosak, hogy beszélgetnének, barátkoznának.

Tudtommal nincs olyan oldal, ahol barátokat lehet keresni. Mint egy társkereső, csak barátkereső. Azon gondolkodom, hogy talán létre kellene egyet hozni? Nem a business miatt mondom ezt, én is egyike vagyok ezeknek a barátkereső embereknek. És mint mások, én is tanácstalan vagyok.

Mit gondoltok erről?

Köszi a válaszokat, üdv,

26/N

2013. jún. 18. 08:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Keresni kell egy programozót aki megcsinálja amit elterveztél. Nekem is vannak ilyen bajaim, 27éves nő vagyok. Volt egy legjobb bnő, aki irányítani akarta az életem, aztán lett egy barát akiről kiderült, h hazudozik. A másik legjobb bnőm meg nem képes eljönni meglátogatni mióta szültem, csak elvárná, h hívogassam én telefonon. Szóval most egy barátom sincs és jó lenne egy ilyen barátkereső oldal. Csak társkeresők vannak és ez kissé idegesítő. Én is gondolkoztam már ezen, hogy kéne csinálni egy ilyen oldalt. Ha te bevállalnád ezt a dolgot és segítenék amiben tudnék.
2013. jún. 19. 20:15
 12/17 anonim ***** válasza:
A chat az nem elég jó barátkeresőnek?
2013. jún. 29. 21:23
 13/17 Fürediné Kiefer EDit válasza:
Belül az emberek érzik a társas kapcsolatok hiányát, és ez jó jel a tovább lépéshez.Kevés olyan személyiség van, aki egyedül érzi magát erősnek, ahhoz nagy érettség, élettapasztalat kell.Az ember alapvetően társas lény, ez az interperszonális kapcsolat nagyon fontos szükséglet,ez hozzájárul az egészséges emberré váláshoz.Kellene egy kibeszélő műsor,ahol hetente egy téma kezdeményező közkívánatra nyerne a szavazáson, és az a téma lenne fókuszban.Másik héten viszont más, és így tovább.lassan sor kerülne a bennünket foglalkoztató kérdések kitárgyalására.Kitágulna a világ, a mi kis univerzális tudatunk..
2013. júl. 2. 20:47
 14/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Igen egy ilyen oldalra rendkívüli igény van.

Rengetegen magányosak ha csak ezt az oldalt nézzük.

Van valami fejlemény ezzel kapcsolatban,keresni kellene valami módon egy programozót akit érdekel a dolog.

Nekem is jó volna valaki akivel el lehet járogatni a városban hszobon.

Hová valósiak vagytok?

2013. aug. 9. 13:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Itt jelzem hogy csináltam egy fórumot viszont marketingelni kellene hogy ki legyen használva itt nem linkelhetem mert törlik velem együtt,akit érdekel, használná és szeretne segíteni a megfelelő promószövegek írásában annak elküldöm privátban.
2013. aug. 11. 21:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Lett valami?

Barátkereső oldal?

2014. jan. 27. 10:45
 17/17 anonim válasza:

Szerintem is jó ötlet, vannak is ilyen barátkereső oldalak, csaak alacsony felhasználói létszámmal. Én nemrég költöztem Budapestre, volt osztálytársak távol vannak, egyedül dolgozom vállalkozóként, úgyhogy nekem is nehéz az ismerkedés, pedig érettnek, értelmesnek és talán még szórakoztatónak is tartanak.

29/F

2014. júl. 5. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!