Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egyszerűen elegem van a...

Egyszerűen elegem van a legjobb barátnőmből?

Figyelt kérdés
Elegem van! Osztálytársam, folyton beszólogat mindenért, mindig ő a társaság középpontja, meg se lehet szólalni mert ő mesél. Ha valamit mondok, hogy pl. kaptam egy új ruhát, ő rögtön kettőt kapott. Ha én vettem egy új takarót, neki felújítják a szobáját. Elvileg én vagyok a legjobb barátnője, de folyton egy másik osztálytársammal van, de ha én vagyok mással, már ideges. Mindig célozgat, hogy most éppen mit kapott, ha nem ismerek egy számot, már de gáz vagyok, de ő az én számaimat (ami egyébként mindenki másnak tetszik) leszólja. Hazudik, kétszínű, kibeszél mindenkit, elárulja a titkaimat. Tudom, hogy nem igaz barátnő, de osztálytársam. Ha megmondom neki, hogy nem akarok a barátnője lenni, akkor megy körbe az osztályban és ellenem fordít mindenkit. Segítsetek! :(
2013. jún. 16. 14:26
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy nem vagyok normális?:D
2013. jún. 27. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!