Ti is ki lennétek akadva?
Szerintem így egy kicsit túlzás, hogy nem veszi fel. Elvégre ő "lepasszolt" téged a szüleidnek, nem ő neki kellett tartani a fejed, és támogatni téged, hogy megállj a lábadon.
Vagy még esetleg az, hogy ez egy nagyon különleges esemény volt a kettőtök barátságban? Mert ha igen, akkor jogos, hogy dühös, amiért elszúrtad.
Én megértelek, mert velem is történt már ilyen, nem igazán bírom a piát és többször volt már, hogy túllőttem a célon..
Viszont a barátaim, sosem hagytak volna ott, mindig segítettek és nem akadtak ki rám (egyszer volt rám nagyon mérges a pasim, de megbeszéltük és olyan nem volt, hogy emiatt ne szóljon hozzám). Volt olyan is nem egyszer, hogy nem én, hanem az egyik barátom rúgott be és én ugyan úgy ott maradtam velük, pl. amikor a nálam kétszer nagyobb osztálytársam kiütötte magát és nekem kellett felvonszolni az úthoz, amíg az ismerőseink értünk nem jöttek kocsival.. abból sem csináltam problémát. Ha valaki igazi barát, akkor ilyen esetekben inkább próbál segíteni, nem pedig hisztizik.
Saját magát védi a szüleidtől. Inkább rád haragudjanak egy darabig, és a kapcsolatotok ellen ne legyen kifogásuk, mint rá ki tudja meddig, és ugye ezzel azt is ki tudja meddig ismételgessék, hogy nem kéne épp vele...
Kérdezd má meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!