Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Keresztény fiúbarátot szeretné...

Keresztény fiúbarátot szeretnék, nem pasinak, hanem barátnak, akivel tudok beszélgetni! Valakit érdekelne? 16L

Figyelt kérdés
Nincs olyan igazi fiúbarátom a gyülekezetben, akivel tudok beszélgetni a fiú ügyekről, kérdéseimről, esetleg sulis dolgaimról. Kifejezetten keresztény barátot szeretnék, mert én is keresztény vagyok! :) (barátnőim már vannak :D)

2013. jún. 9. 18:02
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Hát tudlak titeket sajnálni, hogz még nem tapasztaltatok ilyet...
2013. jún. 16. 22:23
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell magas lóról beszélni, csak mert neked nincs ilyen tapasztalatod. :) 16 éves vagy, úgy sejtem egyébként sem sok tapasztalatod van. Mellesleg vicces, hogy azért jössz ide, mert nincs ilyen barátod, de ha szólnak, hogy nem is lesz, amire gondolsz egy idealizált kép, akkor makacsul állítod, hogy igenis van. Belegondolva nyilván rossz embernek mondom ezt. :)

Igazából nem arról van szó, hogy létezhetetlen, hogy egy fiú és egy lány jól kijöjjön egymással. Megtörténik minden kapcsolat elején. A probléma az, hogy ez átmeneti, idővel átalakul.

2013. jún. 16. 22:47
 23/26 anonim ***** válasza:

Fiú és lány kijöhet jól egymással, nyilván te is erre gondolsz, Kérdező, de ez nem jelenti azt, hogy az barátság.

Feleslegesnek látom elmagyarázni, hogy ennek is a fajfenntartás az oka, mert tapasztalatból tudom, hogy a hozzád hasonlók rühellik ezt elfogadni.

2013. jún. 17. 10:55
 24/26 A kérdező kommentje:
Mióta kiírtam ezt a kérdést, kérést, azóta már lett egy nagyon jó fiúbarátom!! És igen, létezik Fiú-Lány barátság! Amikor régebben mondtam ezt, akkor az ismerőseim tapasztalataira gondoltam...de most azért írok, hogy a sajátom miatt is megtudjam cáfolni a ti állításotokat. Szóval nem minden fiú arra megy, hogy lefeküdhessen minden lánnyal... például az én fiúbarátom, Andris sem. Mi mindent megbeszélünk egymással, és mindent tudunk a másikról, sokat lógunk együtt. De eszünk ágába nem jutna, hogy a másik legyen a párunk, vagy ágyasunk...stb. Ugyanis, eléggé különbözünk, nem is vagyunk szerelmesek egymásba. Nagyon szeretjük egymást, mint barátok! ha valami kérdésetek van, írjatok! :)
2014. ápr. 22. 17:35
 25/26 anonim ***** válasza:
Mi folyik itt Gyöngyösön?
2014. ápr. 22. 18:20
 26/26 A kérdező kommentje:
nagyon vicces volt visszaolvasni ezeket :D már azóta felnőttem, majdnem 21 éves vagyok...és rohadtul igaza volt itt sok mindenkinek :D nincs fiú lány barátság. persze ezt tapasztalatok alapján kellett felismernem, de a lényeg h sikerült, jobb később mint soha, de azért jobb lett volna előbb!
2018. márc. 24. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!