Keresztény fiúbarátot szeretnék, nem pasinak, hanem barátnak, akivel tudok beszélgetni! Valakit érdekelne? 16L
1. vagyok:
Bocsi, de egy szóval szerettem volna kifejezni azt, hogy "ki miben hisz, vagy hogy hisz-e egyáltalán bármelyik istenben".Ezt tudtam helyettesíteni azzal, hogy "vallás".
Attól keresztény a keresztény, hogy elfogadja Jézus Krisztus bűneinkért való kereszthalálát és feltámadását. Attól keresztény a keresztény, hogy ezt elfogja és ebben a kegyelemben éli életét, próbálja meg élni. Nehéz de lehetséges! Rengeteg csodát, és jót ad az életben és természetesen örök életet is!
24 vagyok keresztény és fiú, nekem is írhatsz. :)
Azt mertem is remélni, hogy érdekesebb, mint ahogy nemrég tanultuk irodalomórán.Az tömény időpocsékolás volt.
Ja, még valami:ha Jézus Krisztus elismerése, mint megváltó, a kereszténység kritériuma, akkor a középkori antitrinitáriusok nem voltak keresztények?
„16. Ímé, én elbocsátlak titeket, mint juhokat a farkasok közé; legyetek azért okosak mint a kígyók, és szelidek mint a galambok.”
Mát. 10,16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!