Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Keresztény fiúbarátot szeretné...

Keresztény fiúbarátot szeretnék, nem pasinak, hanem barátnak, akivel tudok beszélgetni! Valakit érdekelne? 16L

Figyelt kérdés
Nincs olyan igazi fiúbarátom a gyülekezetben, akivel tudok beszélgetni a fiú ügyekről, kérdéseimről, esetleg sulis dolgaimról. Kifejezetten keresztény barátot szeretnék, mert én is keresztény vagyok! :) (barátnőim már vannak :D)

2013. jún. 9. 18:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

1. vagyok:

Bocsi, de egy szóval szerettem volna kifejezni azt, hogy "ki miben hisz, vagy hogy hisz-e egyáltalán bármelyik istenben".Ezt tudtam helyettesíteni azzal, hogy "vallás".

2013. jún. 9. 19:35
 12/26 anonim válasza:
65%

Attól keresztény a keresztény, hogy elfogadja Jézus Krisztus bűneinkért való kereszthalálát és feltámadását. Attól keresztény a keresztény, hogy ezt elfogja és ebben a kegyelemben éli életét, próbálja meg élni. Nehéz de lehetséges! Rengeteg csodát, és jót ad az életben és természetesen örök életet is!

24 vagyok keresztény és fiú, nekem is írhatsz. :)

2013. jún. 9. 19:39
 13/26 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló! A Biblia a kereszténység alapja. Ami abban van, az a mi igazságunk és ha nagyon érdekel, hogy egy igazi Istenfélő embernek, hogyan kell élnie, akkor ajánlom a Bibliát elolvasásra! Az irodalom órákon nagyon felszinesen tanitanak a Bibliából, sokkal érdekesebb annál! :)
2013. jún. 9. 19:46
 14/26 A kérdező kommentje:
az előző válaszom a 10esnek küldtem!!
2013. jún. 9. 19:47
 15/26 anonim ***** válasza:

Azt mertem is remélni, hogy érdekesebb, mint ahogy nemrég tanultuk irodalomórán.Az tömény időpocsékolás volt.

Ja, még valami:ha Jézus Krisztus elismerése, mint megváltó, a kereszténység kritériuma, akkor a középkori antitrinitáriusok nem voltak keresztények?

2013. jún. 9. 19:56
 16/26 A kérdező kommentje:
Nem voltak. Mert a kereszténység lényege az is, hogy elfogadjuk Istent megváltónknak, aki egy a Fiúval és a Szentlélekkel is!
2013. jún. 9. 19:59
 17/26 anonim válasza:

„16. Ímé, én elbocsátlak titeket, mint juhokat a farkasok közé; legyetek azért okosak mint a kígyók, és szelidek mint a galambok.”

Mát. 10,16

2013. jún. 9. 21:39
 18/26 DeeJay Arnee válasza:
57%
Én 15 vagyok.És én is keresztény.Írhatsz nyugodtan:D,vagy írjak én?Várom a választ ^^
2013. jún. 10. 15:05
 19/26 anonim válasza:
El kell hogy szomorítsalak kedves kérdező. Fiú-lány barátság NINCS. Persze ilyenkor jön a naív libák serege hogy "nekem sok fiúbarátom van"... nem, nincs fiúbarátod. Ők mind össze akarnak veled jönni, vagy minimum megdugni. Sajnálom lányok, de a fiúk így működnek. Minden fiú-lány kapcsolat alapja a dugásnak valamilyen szintű esélye. Ha túl kicsi ez az esély, akkor nincs semmilyen kapcsolat.
2013. jún. 15. 21:51
 20/26 anonim ***** válasza:
Hiába volt nyers modora, de ennek ellenére egyet kell értenem az előzővel.Bár ez természetes, hogy így működnek a dolgok.
2013. jún. 15. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!