Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? Hogyan mondjam...

Dorina90 kérdése:

Mit tegyek? Hogyan mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

Az egyik barátom szerelmes belém. Mikor este beszéltünk én azt mondtam neki hogy én is az vagyok belé. De igazából nem. Nem tudom mi ütött belém, csak úgy jött. Most azt hiszi hogy járunk, de nekem más tetszik. Hogyan mondjam meg neki mindezt? Nem akarom hogy megsértődjön... Az illető aki nekem tetszik tényleg nagyon aranyos ráadásul annak aki szerelmes belém a legjobb barátja. Én is tetszek annak, akibe én vagyok szerelmes. Most mit tegyek?

Félek hogy miattam tönkremenne a barátságuk. Szóval hogyan mondjam meg neki? Jobb lenne ha titokban maradna?

2013. jún. 8. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Ahogy nekünk ide leírtad,úgy mond el neki is,csak természetesen legyél személyesebb.

"Figyelj,nem tudom,hogy az este mi ütött belém,amikor azt mondtam,hogy szerelmes vagyok beléd én is.Igazából nem vagyok beléd szerelmes és szeretném,ha a barátságunk megmaradna.A közös barátunkba vagyok szerelmes,ő is szeret engem és járni fogunk.Ne haragudj rám,sajnálom,tényleg nem akartalak megbántani."

Ne magyarázkodj túlzottan!Az sosem jó.

17/L

2013. jún. 8. 19:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Nagyon nem szeretném megbántani.
2013. jún. 8. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért a jövő idő? Már megtetted azzal, hogy érzelmet hazudtál és hiú reményt tápláltál benne. Tehát azon már túl vagy, hogy megbántottad. Csak erről ő még nem tud. Itt az idő, mielőtt a fejedre nő ez az egész.
2013. jún. 8. 22:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Már nagy nehezen megmondtam neki. Köszi a segítséget!
2013. jún. 9. 10:11
 5/7 anonim válasza:
és mit szólt hozzá?
2013. jún. 9. 17:50
 6/7 A kérdező kommentje:

Kicsit összetört. Ma ezt az üzenetet küldte:

remélem meg nézed eszt a üzit Szoval jo lenne ha kibékülnék és ujra járnák ma este 6 órakor beszélhetük eny lenne

De én ebből már nem akarok szerelmi kapcsolatot.

2013. jún. 9. 18:57
 7/7 anonim válasza:
Széttöröd a szivét,tönkre megy a barátságuk. Miért mondanál olyat amit nem érzel?
2013. jún. 9. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!