Van itt valaki aki legjobb barátnőtkeres?
Sziasztok! Heves megyében lakom, és 13 éves leszek . Szeretnék egy olyan barátnőt akivel jol. ellehet beszélgetni minden témárol stb. Ha szeretnl egy jó barátnőt írj egy kommentet vagy egy üzene
tet
Szia! Figyelj, ez nem a legmegfelelőbb hely barátnőt keresni és lehet, hogy néhány látogató nem értékeli a kérdésedet.
Szerintem LB-t keresni ne neten próbálj, fuss ki a térre,beszélgess a suliban , járj szakkörökre ...
ha szeretnél itt max levelezőtársat találsz... ha szeretnéd én is szivesen levelezek veled ... küldj elérhetőséget privát üzenetbe... :)
Ne neten keress barátnőt :) igaza van az előzőnek!
menj ki akár a parkba vagy valahová és menj neki "véletlenül"
egy olyan lánynak aki kb annyi idős lehet mint te.
Ha lehurrog akkor bunkó és elfelejtheted,ha nem akkor kezdeményezz beszélgetést,kérdezd meg hól vette a cipőjét vagy táskáját mert tetszik neked.Vidd a kedvenc magazinjaidat is és amikor neki mész akkor leejted és látnifogja miket szeretsz.
Ha mázlid van akkor ő is kedveli amiket te és máris lehet egy jó haverod :D
a legjobb barátnőm lecserélt a legnagyobb ellenségemre..
a többi barátnőm már lesz@r mert elköltöztem.
A születésem óta ismert barátnőm meg vissza sem ír.
szerintem mind a ketten rászorulunk egy új barátnőre...:"(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!