Lányok mit gondoltok egy olyan fiúról, aki csak barátkozni akar veletek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 15:12
1/8 anonim válasza:
Hogy nem akar többet, csak barátságot
2/8 anonim válasza:
Attól függ. Ha a baráti kapcsolat szép lassan, rendesen alakul ki, akkor elhiszen és megértem. De ha rögtön "barátkozni akarok veled" meg "legyünk barátok" c. történettel kezd, akkor azért ott elgondolkodom, hogy tényleg csak annyit akar-e. Sajnos rengeteg olyan "jófiú" van, aki csak "barátkozni akar", de ha nem adja magát oda neki a lány x idővel később, akkor elmondja mindenféle szemét ringyónak, mert "biztos csak a bunkó mercis állatok kellenek neki, és ne meséljen nekem arról, hogy a rendesek kellenek neki, mert ééééén aztán rendes voltam, aztán mi lett a vége"... pedig messze nem történt volna így a dolog, ha nem hitette volna el a lánnyal, hogy ő csak barátkozni akar...
3/8 anonim válasza:
Nekem az egyik legjobb barátom csak barátkozni akart velem. Én se értettem, éreztem, hogy rám kattant, de legkiütöttebb állapotában sem tett volna velem semmit, aztán barátnője is lett, be is mutatta nekem is és ment tovább a barátságunk. Van ilyen..
5/8 anonim válasza:
Örülnék neki,ha tőlem végre fiu i s akrna szimpla barátdágot :(((
6/8 anonim válasza:
Ha egyébként tetszik, akkor megvisel.
7/8 anonim válasza:
Az nagyon cukiii... Én nejem a legjobb barátom fiú és mindent megbeszélünk egymással.
8/8 anonim válasza:
Ha kedves meg ilyenek akkor én is kedves leszek hozzá, de csak akkor ha nem akar többet barátságnál.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!