Furcsán vonzódom hozzá. Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Édesapámnak (és egyben nekem is) van egy jó ismerősünk, egy nálam jóval idősebb nő. Sokat találkoztam már vele, nekem nagyon szimpatikus, és mostanra már szinte a példaképemmé vált, ahogyan ismerem, és amit tudok róla(volt időm megismerni). Viszont mostanában furcsa módon vonzódom hozzá (ami azért furcsa , mert én is lány vagyok) . Fogalmam sincs, hogy ezt a hormonok teszik-e,(tehát átmeneti állapot) vagy csak nálam jönnek elő ilyen furcsa érzések? Természetesen ő nem viselkedik/gondolkodik így rólam, az viszont biztos, hogy előtte, és mindenki előtt(mármint a család/barátok előtt) nagy valószínűséggel palástolni fogom az érzéseim. Szerintetek mit kellene tennem?2013. jún. 2. 21:55
11/11 anonim válasza:
Az elfojtás nem jó... Amit elfojtasz, ott marad, csak nem tudsz róla...
Hogy a nemkívánt érzésekkel mit kell tenni, ami nem elfojtás, és nem árt neked, azt nem tudom megmondani. Egy pszichológus ezt jobban tudja.
Minden esetre dolgozni kell velük, megélni, elővenni, megdolgozni. Közben pedig érünk, fejlődünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!