Ti mit tennétek a helyemben? Milyen szívatást találnátok ki?
Egyik osztálytársammal márciusig tök jól el voltunk. Utána átpártolt egy másik lányhoz, akivel folyamatosan lógtak a gyakorlatról közben kibeszéltek engem(de úgy mindenkit az osztályból) keltik a hülyeségeikkel a feszültséget, most már kb 2 hónapja ott tartunk, hogy senkivel nem beszélek az osztályból, mert mindenki álszent, manipulatív és még lehetne a jelzőket sorolni.
Sikerült megtudnom ennek az osztálytársamnak a FB jelszavát, és megnéztem a beszélgetéseit. Kb mindenkinek mindennek elhordott nagyon alpári stílusban, ami még a legkevesebb. Azt vettem észre, hogy valakit mindig szid(többnyire mindenkit akivel kapcsolatban áll).
Állítólag azért utált meg(már korábban is) mert szerinte egoista vagyok. Sokak szerint az én környezetemből meg irigy rám ez a lány és még 2 barátnője, mert nekik nincs senkijük, nekem pedig van barátom, csak szerintem szt hitték nem fog sokáig tartani.
A FB jelszó birtokában mit lehetne csinálni, hogy magába szálljon egy kicsit? Nálam van még egy szerelmes levele is, azt is oda lehetne adni a címzetthez, csak nem akarok lealacsonyodni a szintjére.
Haggyad ha boldog igy csinálja egy idő után a körülötte lévő emberek el fognak fordulni tőle. Keress új barátokat de azt ne csináld amit ő .Foglalkozz többet a barátoddal legyél vele többet. Ne érdekeljen másnak mi a véleménye te tudod mi vagy,milyen ember vagy ha mások ezt igy nem fogadják el azok magukra vessenek.
15/L
Hány évesek vagytok???
Miket pocskondiáz és kikről? Bizonyos esetekben ha, jó hírnevet sért (Pl.: sérti a Te jó híredet) akkor fel lehet jelenteni. Azt sajnos nem tudom, h ebbe mi tartozik bele evvel kapcsolatban hol a határ, hogy törvényesen közbe lehessen lépni, de ki tudja, lehet szerencséd van... Ha ennyire zavar akkor kérdezz meg egy ügyvédet, hogy mit lehetne tenni. Ha nem vagy még nagykorú keresd fel az illető szüleit, esetleg az osztályfőnöködet, az lenne a legjobb, ha mindezt a szüleid kíséretében tennéd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!