Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan szerezhetnék barátokat?...

Hogyan szerezhetnék barátokat? (többi lent)

Figyelt kérdés

Soha az életben nem volt egy igazi barátom se.Az osztályban amolyan különcként ülök valahol a szünetekben,a társaim rám se néznek,pedig nem egy csendes típus vagyok.Én próbálok velük beszélgetni,nyitni feléjük,de ők csak úgy elvannak magukkal,sehova nem kellek,kivéve akkor,ha baj van.Mindig kiálltam értük,megvédtem őket,de ők ebből semmit se viszonoznak.Jó tanuló vagyok,de nem stréber,csak már megtanulom az órán az anyagot,így itthon nem sok dolgom van vele.Hátam mögött kibeszélnek,szefósnak tartanak,viszont ezt még senki nem mondta a szemembe.Sajnos én olyan ember vagyok,hogy olyanokkal ,akik aljasan pletykálnak róla vagy egymás között megbeszélik,hogy na akkor és most hülye vagyok,nem tudom jól érezni magam.

Mit tegyek,milyen irányba próbáljak megváltozni?Nem akarom megint az egész nyaramat 17 évesen teljesen egyedül tölteni:/

Válaszokat előre is köszönöm:)!

2013. jún. 1. 23:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Putrifalva....inkább mondanám egy kis községnek tele nyugdíjasokkal
2013. jún. 1. 23:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Vénusz a maga kis bumfordi módján barátkozni szeretne :DD
2013. jún. 2. 00:06
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát igen,kedves... :D
2013. jún. 2. 00:08
 14/15 anonim ***** válasza:
akkor lesz valami?
2013. jún. 2. 00:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Majd csak alakul:D
2013. jún. 2. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!