Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Írnátok nekem ilyen idézeteket?

Írnátok nekem ilyen idézeteket?

Figyelt kérdés
olyan idézetek keresek, amik a volt legjobb barátnő elvesztéséről szólnak. kerestem googleba de nem nagyon találtam sajnos. kérlek titeket segítsetek!!!
2013. máj. 29. 20:57
 1/6 anonim válasza:

Amikor elveszítünk valakit, akit szeretünk, a legkeserűbb könnyeink felelevenítik minden emlékét azoknak az óráknak, amikor nem szerettünk eléggé..

Az emberek azt mondják, hogy addig nem jössz rá, hogy mid volt, amíg el nem veszíted... Az igazság az, hogy tudtad, hogy mid volt, de nem gondoltad, hogy elveszítheted...

2013. máj. 30. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Ilyen tejesdobozról való kell? Vagy milyen?
2013. jún. 7. 02:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Az ember élhet tovább úgy is, hogy elvesztette azt, akit a legjobban szeretett, de az az élet már sosem lesz a régi.

Nora Roberts

Milyen furcsa tud lenni az élet! Emberek bukkannak fel benne, azután kilépnek belőle, néha kedvesen, néha kegyetlenül, de az elvesztésük mindig fájdalmat okoz.

Danielle Steel

2013. jún. 7. 18:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Gondolj arra a fájdalomra, amit akkor átéltem,

Nem is sejtetted, mit jelentettél nekem.

A legjobb barátomat, az egész életemet,

A boldogságom, a végzetemet.

Te voltál az, kire életemet bíztam volna,

Te voltál, kiért a pokolba is mentem volna.

S íme e könnycsepp miattad, folyik arcomon,

Tudd, hogy hiányzol nagyon.

2013. jún. 7. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:

"Ha már tombolnék a dühtől inkább sírok... mert elhagyott egy jó barát!"

"A barátság egy aranykötél, amely ha elszakad, össze lehet ugyan kötni, de a csomó megmarad!"

2013. jún. 7. 18:53
 6/6 anonim válasza:

"Emlékszel még? Kisgyerekként mindig azt játszottuk, hogy felnőttek vagyunk. Most, a felnőttkor küszöbén bármit megadnék azért, hogy újra azok a gyermekek lehessünk..."

"Régen ismertem valakit. Ismertelek téged. Ismertük egymást. Ma pedig él egy ember a világon, aki úgy néz ki, mint te, akit úgy hívnak, mint téged, de mégsem ugyanaz az ember."

"Amikor hátranézek, látom a barátságunkat. Csak az a baj, hogy mögöttem van, nem mellettem."

"Sokkal könnyebb meggyűlölni egy olyan embert, aki fontos volt a számodra, mint egy olyant, akivel nem volt semmi dolgod."

"Most lehet, hogy rosszban vagyunk, az is lehet, hogy utálsz, de én hiszem, hogy egyszer majd újra szemtől szemben állhatunk és őszintén beszélhetünk. Mert az évek múltával minden érzelem elhalványul, elfelejted, hogy mit gondoltál. Egyedül a szeretet az, ami igazán mély nyomot hagy a lelkedben, és ez biztosítja, hogy soha ne felejtsd el azt, akit valaha igazán szerettél."

2013. jún. 14. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!