Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez a nő mit akar?

Ez a nő mit akar?

Figyelt kérdés
40 éves,meleg férfi vagyok.Párszor,a 10 éves unokahugomert mentem a sulijába, ahol összeismerkedtem a legjobb barátnője anyukájával,kapcsolatban élő, 30-as nőről van szó.Fent vagyok a facebookon,ismerősnek jelölt ez a nőci jó pár hete.Jó sok helyen megfordultam ezen a földön,csomó képem ezt bizonyítja is :), ezt azért írom mert egy ideje elkezdett írogatni privátba, hogy de jó nekem,annyi gyönyörü helyen jártam,blablabla.Tegnap meg az élettársától kaptam egy privát üzenetet,mit akarok én tőle???Csak röviden válaszoltam,tévedésben vagy ember.A nőci járt már 1szer a lakásomba,látta,tudja egyedül lakom de azt nem h meleg vagyok.Jól szituált körülmények között élek,amit róluk nem mondható el,ezt nem dicsekvésként írom.Szerintetek,mit akar ez a nő tőlem??
2013. máj. 25. 12:42
1 2
 11/11 ádám márta válasza:
ez jó!
2013. jún. 22. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!