Mi az oka hogy egy értelmes szép lány szingli?
Figyelt kérdés
de most komolyan2013. máj. 23. 15:30
11/18 anonim válasza:
Vagy nagyobb bránere van, mint kettőnknek összesen.
12/18 anonim válasza:
én alapból nem értem a kérdést, azt feltételezi hogy kötelezően járnia kell valakivel, ami irtó hülyeség
olyan mintha azt kérdeznéd hogy miért nincs minden 34éves bajuszos férfinak kamionja, AZÉRT MERT, ilyen egyszerű
16/F
13/18 anonim válasza:
Tényleg furcsa kérdés, mi olyan meglepő abban, ha valaki, akár fiú, akár lány, egyedülálló? Vannak többen akik például egyáltalán nem is keresnek kapcsolatot, mert nincs igényük rá, vagy lehet más ezer oka is.
14/18 anonim válasza:
- perpill jó neki egyedül
- vagy még nem talált olyat, aki neki is kellene
- visszahúzódó, alig van szociális élete
15/18 Emberek válasza:
Off:
#3! Arra van időd, amire akarod, hogy legyen! Ez már csak így megy :)
On:
Csatlakozom az előttem válaszolókhoz, újabbat nem tudok mondani.
16/18 anonim válasza:
17:02
+ végtelen.
miért nem nyerem meg 1ik téten sem az 5 ös lottót??
18/18 anonim válasza:
Valószínűleg utálja a bunkó férfiakat, ideje pedig nincs arra hogy azt a két százalékot megtalálja aki kellene neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!