Hogyan szerezzek barátokat? Megéri egyáltalán?
20 éves lány vagyok, általában vidám vagyok, csak sajnos nem vesz észre senki. Már 3 éve nincsenek barátnőim, ha néhánnyal jól el is beszélgettem, utána mégsem kerestek, ha pedig én kerestem őket, akkor leráztak, mivel nem vagyok "partyarc" (nem iszom alkoholt és nem járok bulizni sem) és "szerencsétlen" vagyok (csak próbáltam megvalósítani az álmomat és nem sikerült). Viszont most nincs munkám (hiába keresek ,nem kérnek belőlem sehol, mert van képzettebb) és nagyon sokat vagyok egyedül. Hiányzik, akivel elbeszélgethetek , elmehetnék vásárolni vagy meghívnám őt hozzám, akivel sportolhatnék, bolondozhatnék. Szerintetek mit tegyek? Hol keressek? A környéken mindenki elutasító velem :S és már kezdek magamba is roskadni emiatt.
Köszönöm a tanácsokat
Én sose voltam partiarc, mégis vannak barátnőim. Igaz, diszkóba nem megyek velük, de már lassan kiöregszenek. Mi össze szoktunk gyűlni valamilyen vendéglátóipari egységben (pl. pizzéria, cukrászda, menza jellegű étkezdébe) és miközben eszünk egy sütit vagy pizzát, jókat beszélgetünk. Valamint a párom baráti társaságával is jóban vagyok, de ők nekem inkább a haverjaim, bár az egyik feleségével nagyon jól összebarátkoztam.
Gondolom tanulsz még, én a helyedben ott néznék szét, hátha van valaki, aki hasonlóan peremhelyzeten van, mint te. Vagy a régi, gimis barátnőket is érdemes lenne előszedni. Bulikba felesleges menned, ott nem barátnőt keres az ember lánya, de ismerősökön keresztül, házibuliban esetleg találkozhatsz valakivel, akivel jóban lehetsz. Lehet, hogy csak bedumálod magadnak, hogy ciki vagy és szerencsétlen. 26N
Köszönöm a válaszokat , kedvesek vagytok :) Igazából, ha sikerült is az elmúlt években egy jó ismertséget kialakítanom valakivel, az nem tartott sokáig, mert elég sokat költöztem és ezek a labilis dolgok nem bírták el a távolságot, ugyanis nem vagyok egy nyakra mászós ember.
Nem baj, majd lesz vmi, ha más nem képzeletbeli barát :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!