Kryly kérdése:
Hol ismerkedhetnék barátkozás céljából?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok dolgozok ami nem könnyíti meg a barátkozási lehetőségeket.barátnőm nincs 1 napja 2,5 év után.. Bulizni nem szeretek és nem is ott terveznék barátkozni. nem feltétlen hosszú és örök barátságot keresek inkább normális embereket akikkel el lehet bezsélgetni.2013. máj. 6. 18:44
1/8 anonim válasza:
Sztereotípiákat nem figyelembe véve szerintem a LOVE.HU tökéletes. Türelem kell hozzá mert van sok idióta, viszont én a nagy szerelemtől kezdve, évek óta tartó barátságokat is köszönhetek az oldalnak. Egy próbát megér :)
25/N
2/8 anonim válasza:
Azért odaírhattad volna, hogy mi vagy te.
3/8 eNerdzsy válasza:
2-es. Oda van írva, hogy 1 napja nincs barátnője. Akkor szerinted?
4/8 eNerdzsy válasza:
Ja, hogy a kérdésre is válaszoljak...
Ilyen internetes "barátkozást" nem szívesen ajánlok mert ugye messziről jött ember azt mond amit akar.
Viszont érdemes elgondolkodnod azon, hogy van e valamilyen sport vagy hobbi, amit szívesen végeznél rendszeresen, és nem is kell a világ végére menni érte.
Ilyen helyeken szinte törvényszerű, hogy kialakulnak barátságok, ha az életben is olyan normális vagy mint, ahogy a kérdésedből kitűnik.
5/8 anonim válasza:
tényleg akárhol. egy közvetlen ember akárhol talál barátokat.. ami érdekel. akármilyen művészet, klub, sport összehozhat olyan emberekkel, akikkel jól el tudsz majd lenni!
6/8 A kérdező kommentje:
Munkabol adodoan nem mindig van erom sokmindenhez. 2 nap 16 orat lenyomni a maradek ket nap pihis. Viszont rendszeresen bringazok. Illetve tervezem h futnijarok. De korulbelul ebben kimerul a sport. A bringa nem sok eselyt ad az ismerkedesre. Futas kozben meg beszelgetni xD vicces dolog. A love.hu-t meg azert se szeretnem mert nem szeretem azilyen oldalakon hemzsego nagy ő vadaszatu embereket...
2013. máj. 7. 07:35
8/8 A kérdező kommentje:
Debrecen
2013. máj. 8. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!