Te megszaktanád a kapcsolatot az ilyen emberekkel?
Köszönöm a válaszod!
(Most veszem csak észre, hogy a címből kimaradt egy í betű. :))
Ez egy érdekes kérdés, én egy gyerekkori barátommal vagyok így. Mivel gyakorlatilag együtt nőttünk fel, szerintem egyszerűen nem opció az, hogy megszakítsuk a kapcsolatot. Ez olyan lenne, mint kidobni szinte az összes fényképet gyerek-és kamaszkoromból a szemétbe. De az idők során valahogy elváltak az útjaink, ami természetes is, hiszen máshová mentünk továbbtanulni, dolgozni, stb. Az utóbbi években arra eszméltem, hogy ebben a kapcsolatban én lettem az a fél, akit ő megpróbál tapintatosan leépíteni. De nem vagyok benne biztos.
Szerintem egy olyan emberrel, akivel együtt nőttél fel, ennyi év után már gyakorlatilag nem LEHET megszakítani a kapcsolatot. Évente egyszer-kétszer jó összefutni, és megbeszélni, hogy kinek hogy alakul az élete.
Viszont a helyzet az, hogy ha én keresem őt, reagál ugyan, de ő sosem keres engem, még évente egy-kétszer sem. Nem tudom eldönteni, hogy meg akarja-e szakítani velem a kapcsolatot, vagy sem. Az tény, hogy másfelé sodort minket az élet, de akkor is együtt nőttünk fel... nem tudom eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!