Mi a véleményetek az olyan, , barátokról, , akik kiközösítenek mert emo lettél?
Hát ilyenkor tudod meg kik az igazi barátok. Csak ilyen helyzetben derül ez ki sajna:(
Én csak egy valakiről mondhatom el, hogy igazi barát..mikor bajban voltam csak ő állt mellettem pedig rengeteg mindenkivel jóban voltam és hittem azt, hogy ott lesznek majd.
Sokan mondják, hogy történjen bármi kiállnak majd a barátjuk mellett, segítenek neki, mellette lesznek. Aha persze, aztán csinálsz valamit, ami nekik nem tetszik és onnantól te vagy az akit mindig kibeszélnek, sőt még bántanak is.
Mikor jól mennek a dolgaid, boldog vagy akkor persze ott vannak, de amint bajban vagy....
De szerencsére nem minden ember ilyen:)))
Együtt érzek veled. Én már a Sex Pistols korában Imó voltam.
Imre.
A kérdés, hogy valóban a stílusváltásod miatt utáltak meg, vagy ezzel együtt járt valami (többé-kevésbé akaratlagos) viselekdésbeli változás is? Ismerek olyan lányt, aki eredendően egy kedves, rendes, jókedvű, életvidám, megbízható lány volt, mielőtt felcsapott emo-nak. Aztán persze jöttek az új stílus "kötelező" velejárói: mindig minden bajára volt, - dacára annak, hogy sokunkéhoz képest neki tökéletes élet volt - egyfolytában azon kesergett, hogy mennyire rossz az élet, mennyire nem akar élni. Hisztizett, hogy őt mindenki utálja, meg senki nem segít neki, de ha valaki segíteni akart neki, ő maga utasította el, vagy egyenesen öngyilkossággal fenyegetőzött. Megmondom őszintén, pár hónap után én is elpártoltam mellőle. Sok volt már abból, hogy bármit mondok neki, minidg öngyilkossággal fenyegetőzött. Ha nem mondtam neki semmit, akkor meg azért. Nem tartom magam rossz barátnak - nem egóból mondom, a barátaim szerint sem vagyok az -, de egy barátság két emberen múlik. Ebben a helyzetben ő volt az, aki a hozzáállásával, viselkedésével ellehetetlenítette a barátságot. Nem azzal, hogy emo lett, hanem azzal, ahogy ennek címén viselkedett velem, és más barátaival.
Ezt csak azért meséltem el, hogy lásd, sokan nem azért utálják az emo-kat, mert ők ezt a stílust képviselik, hanem mert nagyon sokan tényleg elviselhetetlenné válnak, csak ugye könnyebb ráfogni, hogy a stílus miatt utálták meg őket.
Persze akinek nem inge, nem veszi magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!