Mi a véleményetek az olyan, , barátokról, , akik kiközösítenek mert emo lettél?
Figyelt kérdés
Nem az Emo-k fikázására vagyok kíváncsi.2012. dec. 28. 16:50
1/20 anonim válasza:
Nem szeretem az emokat, viszont ők ezelőtt is ismertek, tudták milyen vagy. Tehát az a véleményem, hogy aki ilyen miatt kiközösít, az nem igazi barát. Persze itt azt is tudni kéne neked megváltozott-e a viselkedésed velük szemben.
2/20 A kérdező kommentje:
én ugyan úgy kerestem őket, ellentétben velük.
2012. dec. 28. 17:10
3/20 anonim válasza:
Keress más barátokat, ha ilyen felszínesek ezek akikről írtál.
4/20 anonim válasza:
ezek nem barátok... velem speciel azt csinálták, hogy miánt tudták, hogy nem fognak sokat látni még 1x-2x segítséget kértek azt azóta a külsőmet is lehordják meg egyebek -.-
5/20 anonim válasza:
Szerintem szemetek, mert nem fogadják el az új éned engem is alig akartak elfogadni, de rájöttek, hogy ettől még én én vagyok
6/20 anonim válasza:
Ők akkor nem igazi barátok. Én kb. éve, hogy is mondjam... kis csajszi voltam. Megismertem ezt a stílust és annyira megtetszett, hogy nem érdekelt hogy másik mit gondolnak. A barátaim nehezen fogadták, fogadják még mindig, de kitartottak mellettem. Mondjuk szoktak szivatni, de csak hülyeségből, amin én is nevetek.
7/20 anonim válasza:
Azok egy b...mok! Ne foglalkozz velük!
8/20 anonim válasza:
Emo waook:) amikor emo lettem a legjobb haverom útált meg a stílus miatt:/ de ezek nem igazi barátok akik tényleg szeretnek azok bármien is vagy kiállnak melletted és felvállalnak bárh is nézel ki;)
9/20 anonim válasza:
ez természetes változnak az emberek és úly társaságokat keresnek a régieket meg elhagyák
10/20 anonim válasza:
Egyetértek a többiekkel. Mi speciel a barátnőimmel 4. óta ismerjük egymást, az egyik barátnőm közben emo lett, én meg rocker. Na és??? Mi változott? Kicsit máhogy nézünk ki. Wáó! Ugyanolyan barátok vagyunk mint eddig csak kicsit egyedibbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!