Neked sok barátod van? Milyen kapcsolatban vagy velük?
Csak kíváncsi vagyok, hogy az embereknek vajon milyen barátaik vannak a felszín alatt.
Igazából nekem nincs sok, az osztályomban van pár lány akikkel úgy jobban elbeszélgetek, facebookon csak néha írunk egymásra, sulin kívül annyira nem szoktunk találkozni, mert nem egy városban lakunk... De a suliban nagyon jól elbeszélgetünk.
Itt a faluban van egy lány, a volt osztálytársam, akivel nyáron ki szoktunk menni meccsekre, fagyizni, biciklizni, sétálni, néha hétvégente átjárunk egymáshoz filmet nézni, de vele sem lehet úgy lelkizni, vagy valami.
Neten is szoktam "ismerkedni" fiúkkal-lányokkal, hátha valaki közel lakik, aztán lesz belőle egy-két kimozdulósabb hétvége, vagy csak egy jó levelezés... de vagy az ország másik végében laknak, vagy úgy egy hónap után elpunnyad a levelezés, mert megvitattuk az életszemléletünket...
Előre is köszi a válaszokat :))
15/L
Akkor úgy látszik, hogy én még viszonylag "jól állok".
Második, és Te nem jársz valamiféle társaságba, suliba, képzésre, vagy valahová, ahol tudnál ismerkedni?
Harmadik, miért lett vége a barátságnak? :/ Azért ne add fel a netes barátkeresést sem, a remény hal meg utoljára! :)
1 kezemen bőven meg tudom számolni, hány barátom van. Szóval, kevés. Bár, rájuk számíthatok, legalábbis remélem, a jövőben is így lesz.
Sosem vett körül nagy baráti kör, fiatal koromban sem.
Eddigi életem során rájöttem, amit barátságnak véltem, mégsem volt az. Óvatos lettem az emberekkel. Meg aztán, a barátságok jönnek-mennek, mint ahogy az ember sorsa is változik.
35/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!