Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan állítsam le a kiscsajt?

Hogyan állítsam le a kiscsajt?

Figyelt kérdés
Van egy csaj az osztályunkba aki állandóan féltékeny rám és ő a haátam mögött kijelentette h nem fog megnyugodni addig amég tönkre nem tesz!Elvette tőllem az összes barátomat mindenfélét hazudozik kiforgatja a szavaimat és még a legjobb barátnőmet is sikerült valahoyg rávenni h átpártoljon mellé.Mindenki levegőnek néz nincsen 1 barátom se elvett tőllem mindenki.Állandóan csak sírok de nem érdekel senkit.Múltkor órán idegösszeomlást kaptam és nem tudtam abbahagyni a sírást.Hogyan állítsam le a lányt?megfordult a fejembe h elmenjek másik suliba de ez csak év végekor max fél évkor lenne lehető akkor engedné meg anyukám.Én ezt mér nem birom tovább nem merek bemenni iskolába.Aludni se tudok anpo óta 4 napja nem ettem szinte semmit mert ha eszek kihányom az idegtől.Kivagyok merülve nem tudok már közdeni.Amúgy kb 4-5 éve harcolunk egymással mert ő nem ahy békén,és nem akar velem békét kötni!!Kérlek segítsetek beel fogok ebbe halni ha nem ér véget :'(

2012. nov. 29. 11:31
1 2
 11/15 anonim válasza:
nővérem egy hasonló eset miatt halasztott egy évet. félévkor passzív nappali tagozatra váltott és következő évben az alatta lévő osztállyal tette le az érettségit. és ott is lettek barátai. igaz nem olyanok voltak már, de az igazbarátok nem a középiskolában jönnek el...vagyis nagyon kicsi az esélye. ja és mondanom se kell azóta mindenki aki elpártolt tőle, rájött az igazságra, és bocsánatot kértek, hirtelen újra keresni kezdték a társaságát...csak ő már régesrég nem foglalkozott velük. Köszönőviszonyban van a többiekkel, de nem több. :)
2012. nov. 30. 20:12
 12/15 anonim válasza:

Ugyan ez a helyzet. Pont ugyanez. Velem is. én 12 éves vagyok, 7.es. van egy oszt.társam, aki mindig ezeket a dolgokat csinálja.. nekem is elegem van, eddig én sem tudtam ellene mit tenni, de mostanában ugyanazzal a fegyverrel támadom, amivel ő engem.

Nagyjából ennyi: Közel engedem magamhoz, hagyom, hogy mindent elmondjon, ami bántja, vagy egyéb, aztán jól hátba szúrom.. Ugyanazzal az aljas mocskos módszerrel teszem tönkre, amivel ő engem.

Hidd el, én már próbáltam öngyilkosságot elkövetni, de nem sikerült..:|| A mai napig ottvannak az ereimnél a nyomok, amiket neki lehet köszönni. Végig van vésve mindkét kezem, karom, lábam. Nagyon durva dolgokat csinált velem, amiket soha nem bocsájtok meg neki. 7 éven keresztül keserítette az életem, és ha csak 2 évem van rá, akkor is tönkre teszem.. Erre felesküdtem, és ezt az esküt nem szegem meg. A saját büszkeségem érdekében.

Neked sok sikert, egyszer úgyis visszakap mindent. Lehet, hogy nem tőled, de valakitől biztos. És ha majd mindenki továbbmegy, gimibe, vagy valami középbe, ott majd jól sz.rrá verik, vagy majd ott bántják, mert nem lesz mindenhol ekkora hatással a tűársaságra..

2012. nov. 30. 21:13
 13/15 A kérdező kommentje:

NAgyon szépen köszönök neked mindent amit írtál utolsó válszoló és mindenki másnak is angyon hálás vagyok!!

Köszönök mindent nektek :)

2012. dec. 1. 13:22
 14/15 anonim válasza:
Na történt valami változás?
2013. febr. 18. 17:44
 15/15 anonim válasza:
nyilvánosan meg kell alazni vannak otleteim ha érdekel
2013. márc. 28. 04:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!