Hogyan állítsam le a kiscsajt?
Ugyan ez a helyzet. Pont ugyanez. Velem is. én 12 éves vagyok, 7.es. van egy oszt.társam, aki mindig ezeket a dolgokat csinálja.. nekem is elegem van, eddig én sem tudtam ellene mit tenni, de mostanában ugyanazzal a fegyverrel támadom, amivel ő engem.
Nagyjából ennyi: Közel engedem magamhoz, hagyom, hogy mindent elmondjon, ami bántja, vagy egyéb, aztán jól hátba szúrom.. Ugyanazzal az aljas mocskos módszerrel teszem tönkre, amivel ő engem.
Hidd el, én már próbáltam öngyilkosságot elkövetni, de nem sikerült..:|| A mai napig ottvannak az ereimnél a nyomok, amiket neki lehet köszönni. Végig van vésve mindkét kezem, karom, lábam. Nagyon durva dolgokat csinált velem, amiket soha nem bocsájtok meg neki. 7 éven keresztül keserítette az életem, és ha csak 2 évem van rá, akkor is tönkre teszem.. Erre felesküdtem, és ezt az esküt nem szegem meg. A saját büszkeségem érdekében.
Neked sok sikert, egyszer úgyis visszakap mindent. Lehet, hogy nem tőled, de valakitől biztos. És ha majd mindenki továbbmegy, gimibe, vagy valami középbe, ott majd jól sz.rrá verik, vagy majd ott bántják, mert nem lesz mindenhol ekkora hatással a tűársaságra..
NAgyon szépen köszönök neked mindent amit írtál utolsó válszoló és mindenki másnak is angyon hálás vagyok!!
Köszönök mindent nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!